Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anca Serea revine pe micile ecrane, alaturi de Andreea Berecleanu. Cele doua vedete vor prezenta stirile la Prima Tv

B1 B1,
Anca Serea revine pe micile ecrane, alaturi de Andreea Berecleanu. Cele doua vedete vor prezenta stirile la Prima Tv

Anca Serea revine pe micile ecrane. Frumoasa bruneta va prezenta, alaturi deFlorin Caruceru, stirile sportive dela 18, pePrima TV. Mabucurcaamsansade. continuă pe B1

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedeta din Romania o sa fie colega

Prima TV relanseaza stirile. Dupa ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o noua surpriza pentru telespectatori, anuntand alte nume noi in echipa stirilor. Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive. Anca Serea, din nou la sport. Va fi colega cu Andreea Berecleanu, la Prima .

Anca Serea revine pe sticla. Unde va putea fi vazuta frumoasa bruneta

Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive la Prima TV. Ultimele rezultate, noutati despre sportivii romani, toate competitiile de amploare vor fi redate in fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18.

Andreea Berecleanu, reactie neasteptata dupa plecarea de la Antena 1. Vedeta a dezvaluit tot

La inceputul anului, soca pe toata lumea cu anuntul parasirii pupitrului de la Observator. La opt luni dupa plecarea de la Antena 1, Andreea Berecleanu are o reactie neasteptata. Vedeta a dezvaluit tot. Adevarul despre plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 i-a uimit pe telespectatorii care o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )