Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta la Colegiul Andrei Muresanu din Bistrita in urma unui conflict in care ar fi fost implicata o eleva de etnie maghiara

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la Colegiul Andrei Muresanu din Bistrita in urma unui conflict in care ar fi fost implicata o eleva de etnie maghiara

Colegiul National Andrei Muresanu din Bistrita a declansat o ancheta disciplinara in urma unui conflict in care ar fi fost implicata o eleva de clasa a V-a de la sectia maghiara, care ar fi fost agresata verbal si fizic de doi colegi de scoala, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

O eleva de clasa a V-a din Bistrita a fost batuta pentru ca vorbea in maghiara. Reactia UDMR

Caz revoltator la o scoala din Bistrita! O eleva de clasa a V-a a fost batuta intr-o pauza de doi colegi de la sectia de limba romana pe motiv ca vorbea in limba maghiara, anunta.

UDMR condamna incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata de doi colegi de la sectia romana pentru ca vorbea in maghiara

UDMR a condamnat vehement incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata verbal si fizic de doi colegi de la sectia romana, deranjati de faptul ca aceasta vorbea in limba maghiara.

Timisoara: Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Trei persoane au fost transportate la spital, sambata, in urma unui accident rutier produs la Timisoara si in care au fost implicate trei masini. La fata locului au intervenit mai multe ambulante, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, citati de News. ro.

Initiativa Romania: Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a functionat ilegal

Miscarea civica Initiativa Romania sustine ca activitatea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 s-a desfasurat ilegal incepand cu data de 5 iulie 2017 si anunta ca a intervenit, printr-un amicus curiae, in dosarele 2428E/2017 si 2429E/2017, aflate pe rolul Curtii Constitutionale, privind cererile de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei si Ministerul Public, formulate de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Stare de alerta in Indonezia. Mii de oameni au fost evacuati din cauza eruptiei unui vulcan

Mii de locuitori din insula indoneziana Bali au fost evacuati din zonele aflate in vecinatatea unui vulcan activ care a produs miscari telurice si a acoperit cu nori de fum aceasta populara zona.

Mii de locuitori ai Indoneziei sunt evacuati din cauza eruptiei unui vulcan in insula Bali

Mii de locuitori din insula indoneziana Bali au fost evacuati din zonele aflate in vecinatatea unui vulcan activ care a produs miscari telurice si a acoperit cu nori de fum aceasta zona turistica, au declarat autoritatile vineri.

Milioane de oameni, in pericol din cauza eruptiei unui vulcan. Ce spun oamenii de stiinta

Oamenii de stiinta au facut un avertisment care a ingrozit o multime de persoane. Acestia au spus ca un supervulcan din Italia ar fi pe cale sa erupa, potrivit Newsweek. Vulcanul care va erupe se .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )