Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

UPDATE:Anchetatorii scaneaza, luni peretii casei lui Gheorghe Dinca, in cautarea de noi probe. Ancheta din cazul Caracal este departe de final. Luni, sunt asteptati la audierile de la. continuă pe B1

CAZUL CARACAL Remus Radoi Codita, despre presupusi complici ai lui Gheorghe Dinca: Se pare ca in Italia a actionat intr-o forma de grup organizat

Remus Radoi Codita, considerat de presa locala dreptul unul dintre interlopii care controleaza orasul Caracal, a declarat, vineri, ca este convins ca Luiza si Alexandra sunt moarte. Acesta sustine.

CRIME iN CARACAL Remus Radoi Codita si Nicusor Oaca, in fata anchetatorilor. Acuzatii GRAVE al adresa la adresa fostului sef din IPJ Olt, Nicolae Alexe: Consider lispit de profesionalism

Continua audierile in cazul crimelor din Caracal. Nicusor Oaca si Remus Radoi Codita, doi afaceristi controversati din zona, sunt asteptati in fata anchetatorilor. Cei doi dau explicatii dupa ce.

CRIME iN CARACAL Audierea lui Remus Radoi Codita , amanata din nou pentru ca NU A AJUNS PROCURORUL . Acuzatii GRAVE la adresa fostului sef din IPJ Olt, Nicolae Alexe: Consider lipsit de profesionalism

00: Audierea lui Remus Radoi a fost din nou amanata, deoarece procurorul care urma sa discute cu el nu se afla in institutie. Radoi spune ca a adus documente pentru a-si sustine acuzatiile. Am.

Au fost audieri bomba in cazul Caracal la DIICOT. Afaceristul Remus Radoi s-a razgandit si spune ca nu a avut prea multe informatii pentru anchetatori

Au fost audieri bomba in cazul Caracal la DIICOT. Controversatul om de afaceri Remus Radoi a fost audiat de procurorii din Capitala dupa ce a reclamat public relatiile de prietenie dintre oamenii legii si.

Controversatul om de afaceri Remus Radoi, atacat de un clan de Caracal. A fost nevoit sa traga cu arma ca sa se apere

Remus Radoi, omul de afaceri la care a apelat fostul sef al Politiei Olt ca sa afle informatii despre cazul Alexandrei Macesanu, a povestit sambata, la Se intampla in Romania, cum a fost atacat in plina.

Remus Radoi, despre amanarea audierii: Am venit la ora fixata, procurorul nu era!

Remus Radoi, omul de afaceri la care a apelat fostul sef al Politiei Olt ca sa afle informatii despre cazul Alexandrei Macesanu, nu a mai fost audiat astazi de anchetatori, asa cum era programat.

Remus Radoi, audiere anulata. Dezvaluiri despre legatura politisti-interlopi

Remus Radoi, omul de afaceri la care a apelat fostul sef al Politiei Olt ca sa afle informatii despre cazul Alexandrei Macesanu, nu a mai fost audiat astazi de anchetatori, asa cum era.

Cercetarile politistilor si procurorilor din Olt in dosarul in care Remus Radoi ii acuza ca au dat mana cu infractorii

Dosarul indicat de Remus Radoi ca fiind trantit de catre anchetatori este inca in lucru la DIICOT. Zeci de persoane au fost aduse la audieri, una singura a fost la acel moment retinuta, iar de la un.

Ce au cercetat politistii si procurorii din Olt in dosarul in care Remus Radoi ii acuza ca au dat mana cu infractorii. M-au rugat frumos daca pot sa-i ajut

Dosarul indicat de Remus Radoi ca fiind trantit de catre anchetatori este inca in lucru la DIICOT. Zeci de persoane au fost aduse la audieri, una singura a fost la acel moment retinuta, iar de la un comunicat de presa la altul au disparut din acuzatii. in prezent, ar fi fost preluat de structura centrala.

Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Misterul in cazul crimelor din Caracal se adanceste tot mai mult. Institutul National de Medicina Legala INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele gasite in padure. Procurorii au emis ulterior un comunicat in care au precizat ca in urma analizelor nu s-a putut evidentia niciun profil ADN, ceea ce inseamna ca victima .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )