Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ancheta epidemiologica la centrul de dializa din Alba Iulia. Doi pacienti au fost confirmati cu COVID 19

Adevărul Adevărul,
Ancheta epidemiologica la centrul de dializa din Alba Iulia. Doi pacienti au fost confirmati cu COVID 19

DSP Alba a demarat o ancheta la un centru de dializa privat din Alba Iulia dupa ce o pacienta in varsta de 49 de ani a fost confirmata cu coronavirus vineri, 3 aprilie. Ulterior a mai fost confirmat un caz. continuă pe Adevărul

Eroii nevazuti ai luptei cu COVID 19. Noi marturii ale asistentei care ingrijeste bolnavi la spitalul din Alba Iulia

Asistenta care ingrijeste bolnavi de coronavirus la Spitalul din Alba Iulia, Marcela Vilcan, revine cu un nou mesaj in care vorbeste despre implicarea cadrelor medicale.

Cum si-a rasplatit croitorul, la Alba Iulia, Episcopul Transilvaniei in anul 1363

Arhivele pastreaza stiri rare despre locuitorii orasului Alba Iulia in Evul Mediu. Este motivul pentru care exista o disproportie intre ceea ce se cunoaste despre episcopul Transilvaniei si adunarea clericilor din Alba Iulia, respectiv despre oamenii orasului.

FOTO Bannere cu mesajul Totul va fi bine!, amplasate pe doua cladiri ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia

O asociatie neguvernamentala a donat echipamente de protectie unor spitale din Alba si a amplasat doua bannere pe unitati medicale din Alba Iulia cu mesajul Totul va fi bine.

Cel mai cunoscut dealer de droguri din Alba, o noua condamnare la inchisoare cu executare. Cum vindea cannabis in timp ce judecat in alt dosar

Cel mai cunoscut dealer de droguri din Alba Iulia a primit, definitiv, o noua sentinta de condamnare la inchisoare cu executare.

Ancheta epidemiologica extinsa la Ciuruleasa, comuna din Apuseni cu focar de coronavirus

Directia de Sanatate Publica a extins ancheta epidemiologica la nivelul intregii comune Ciuruleasa din Alba, unde au fost confirmate 11 cazuri de imbolnavire cu COVID 19.

A doua primarie de oras din Alba inchisa de coronavirus. Doi angajati ai Primariei Abrud, confirmati cu COVID 19

O a doua primarie de oras din Alba isi inchide portile pentru o saptamana dupa ce doi angajati au unor servicii publice sunt bolnavi de COVID 19.

Alba Iulia devine centru regional de testare pentru COVID 19. A doua linie va intra luni in sistemul national de diagnostic

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia va fi inclus, incepand de luni, in sistemul national de diagnostic pentru COVID-19.

VIDEO Un urs flamand a dat atacul la stupii unui apicultor la cativa kilometri de Alba Iulia

Un urs care traieste de mai multa vreme in zona unui sat aflat la cativa kilometri de Alba Iulia si-a facut din nou aparitia.

Echipamentele medicale de protectie donate de Provincia Gansu din China au ajuns la Alba Iulia

Sambata dimineata, 4 aprilie 2020, donatia de echipamente de protectie trimisa de catre Provincia Gansu, din China, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Alba.

Mii de combinezoane, masti si viziere distribuite spitalelor din Alba. Peste 1.800 de persoane, in carantina si in izolare la domiciliu

Un numar de 1. 864 de persoane sunt vineri, 3 aprilie, in carantina institutionalizata si in izolare la domiciliu in judetul Alba. De asemenea, mii de combinezoane, masti si viziere au fost distribuite spitalelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3101 seconds )