Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ancheta la un liceu din Botosani dupa ce o eleva a fost lovita fara mila de doua colege mai mari

Antena3 Antena3,
Ancheta la un liceu din Botosani dupa ce o eleva a fost lovita fara mila de doua colege mai mari

Conducerea Liceului Regina Maria din Dorohoi a declansat o ancheta disciplinara dupa ce o adolescenta a fost lovita cu pumnii si picioarele de doua eleve ale liceului, a anuntat luni inspectorul general al. continuă pe Antena3

Un primar din Botosani a facut toaleta cu doua etaje la scoala din comuna, dar e obligat sa o tina nchisa / n Romnia, 2.355 de scoli au grupuri sanitare n curte

Un primar dintr-o comuna din Botosani a cheltuit nu mai putin de 125. 000 de euro, in ultimii sase ani, pentru a construi toalete la scoala din localitate. Stau inchise insa si nu pot fi folosite, chiar daca au conditii, iar una dintre ele este ridicata pe doua etaje.

Faze tari: Ciobanul din Botosani care si-a pus casa pe roti si si plimba nevasta gravida prin sat; Motivul pentru care un barbat poarta aceeasi culoare de 35 de ani; 6 lucruri perfect normale pe care Regina Elisabeta nu le-a facut niciodata

Momentul in care amanta unui barbat apare la nunta sa, imbracata in rochie de mireasa. Filmuletul surprins la o nunta din Africa de Sud a devenit viral pe. Ce a patit o romanca de 29 de ani la vama, cand a vrut sa intre cu bolidul in tara. O romanca de 29 de ani, care venea in tara, din Italia, la volanul unui.

HALUCINANT: Un politist a fost CONCEDIAT din functie, dupa ce a mancat niste boabe de struguri in magazin. Bai, prietene, ai luat una, ai luat-o pe-a doua, opreste-te!

Au aparut noi detallii in cazul politistului care a fost surprins in timp ce a furat cateva boabe de struguri dintr-un magazin, in primavara anului 2018. Dupa ce clipul video respectiv a iesit la iveala,.

Abia fusese eliberat din inchisoare dupa ce si-a ucis vecinul. Un barbat din Timisoara si-a injunghiat fratele in timp ce sarbatoreau

Un barbat, care abia a iesit din inchisoare, si-a injunghiat in piept propriul frate fiindca si-a adus aminte de o datorie mai veche. Acesta ajunsese dupa gratii dupa ce si-a ucis vecinul. Barbatul.

Paul aruncase cateva seminte in curtea casei din Vaslui. Dupa cateva luni, cand s-a dus sa vada ce aparuse acolo, s-a speriat. Nu pot sa cred, era gigantic

Familia Comisescu din Deleni continua sa-si uimeasca clientii. Zilele acestea a scos pe piata un nou dovleac de 50 kg. Este cel mai mare pepene rezultat in cadrul ultimei recolte si se vinde la pretul de 3.

Iohannis si sotia sa, surprinsi pe strazile din Sibiu, dupa ce Presedintele s-a intors de la schi - VIDEO

Klaus Iohannis a participat, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului petrece sfarsitul de saptamana acasa la Sibiu,.

Iohannis si sotia sa, surprinsi pe strazile din Sibiu, dupa ce presedintele s-a intors de la schi - VIDEO

Klaus Iohannis a participat, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului petrece sfarsitul de saptamana acasa la Sibiu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )