Libnet.ro
UNICEF

15:00

HALUCINANT: Un politist a fost CONCEDIAT din functie, dupa ce a mancat niste boabe de struguri in magazin. Bai, prietene, ai luat una, ai luat-o pe-a doua, opreste-te!

B1 B1,
HALUCINANT: Un politist a fost CONCEDIAT din functie, dupa ce a mancat niste boabe de struguri in magazin. Bai, prietene, ai luat una, ai luat-o pe-a doua, opreste-te!

Au aparut noi detallii in cazul politistului care a fost surprins in timp ce a furat cateva boabe de struguri dintr-un magazin, in primavara anului 2018. Dupa ce clipul video respectiv a iesit la iveala,. continuă pe B1

STANESCU (PSD), DESPRE INSCRIEREA LUI TUTUIANU IN PRO ROMANIA: O greseala ca a fost exclus din PSD

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, a comentat, astazi, la Slatina, inscrierea senatorului Adrian Tutuianu in Pro Romania, considerand ca a fost o mare greseala faptul ca acesta ca a fost exclus din PSD, mai ales in contextul apropierii alegerilor.

Abia fusese eliberat din inchisoare dupa ce si-a ucis vecinul. Un barbat din Timisoara si-a injunghiat fratele in timp ce sarbatoreau

Un barbat, care abia a iesit din inchisoare, si-a injunghiat in piept propriul frate fiindca si-a adus aminte de o datorie mai veche. Acesta ajunsese dupa gratii dupa ce si-a ucis vecinul. Barbatul.

Peste 1,5 milioane de lei confiscati de la un fost director din Primaria Capitalei, condamnat pentru coruptie

Madalin Dumitru, fostul director al Directiei Generale Infrastructura si Servicii Publice DGISP) din cadrul Primariei Bucuresti, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare cu suspendare pentru savarsirea mai multor infractiuni de coruptie, insa decizia nu este definitiva, informeaza Agerpres. Conform deciziei instantei, Madalin Dumitru va sta 8 ani sub supraveghere.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )