Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ancheta la un penitenciar din Romania, dupa ce un detinut a fost gasit mort

Antena3 Antena3,
Ancheta la un penitenciar din Romania, dupa ce un detinut a fost gasit mort

Un detinut in varsta de 51 de ani, inchis la Penitenciarul Gaesti pentru furt, a fost gasit mort, vineri, la apelul de dimineata, politistii din Dambovita deschizand un dosar penal pentru a verifica de ce. continuă pe Antena3

Incident socant intr-un spital din Bistrita. Cum a fost gasit un pacient

Politistii din Bistrita-Nasaud au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 47 de ani, internat in Sectia Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta din Bistrita, a cazut in cap de la etajul intai al.

Doua vedete de televiziune din Romania ar fi fost prinse in flagrant cu droguri (FOTO)

Vedetele de televiziune Emma Zeicescu si Claudiu Popa ar fifost prinse avand asupra lor droguri, dezvaluie Mircea Badea care publica si imagini cu cei doi din momentul in care au fost ridicati de catre.

Un barbat incarcerat la Penitenciarul VIP de la Gaesti a fost gasit mort in celula

In cursul acestei dimineti un barbat incarcerat la Penitenciarul Gaesti a fost gasit decedat. Potrivit Politiei, cadavrul nu prezenta urme de violenta. Oamenii legii au demarat o ancheta acum, iar Serviciul de Medicina Legala va preciza care a fost cauza decesului.

Imagini teribile pentru credinciosii veniti la Biserica de Ziua Crucii. Un barbat a fost gasit spanzurat in curtea lacasului de cult

Politistii din Targoviste au fost sesizati, vineri, 14 septembrie, ca un barbat a fost gasit spanzurat in curtea unei biserici din oras. Nu se cunosc, deocamdata, motivele pentru care barbatul a ales sa isi ia viata in curtea unei biserici.

Gest cutremurator al unui tanar de 26 de ani. A fost gasit spanzurat cu sireturile de la pantofi

Un tanar moldovean de doar 26 de ani a fost gasit spanzurat in locuinta unui batran din apropiere de Milano. Acesta ii tinea locul mamei sale, care era ingrijitoare in Italia. Motivele nu sunt.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

La 10 ani de la caderea Lehman Brothers, autoritatile din Romania sunt in aceeasi stare de negare

La 10 ani de la declansarea, de facto, a crizei financiare mondiale, se pare ca Romania nu a invatat nimic din acea experienta. Caderea Lehman Brothers, care a convins lumea financiara ca situatia este critica, a gasit autoritatile de la Bucuresti.

A murit dupa ce a folosit un produs utilizat de multe femei din Romania

A murit dupa ce a folosit un produs utilizat de multe romance. O tanara din Marea Britanie a murit dupa ce a folosit o vopsea de par. Desi mai utilizase produse asemanatoare, femeia a suferit o reactie.

Zeci de tinere dintr-un judet din Romania au fost racolate pentru a se prostitua in strainatate

Sapte persoane au fost retinute in urma unor perchezitii in Buzau, anchetatatorii acuzandu-le ca au racolat, prin metoda Loverboy, 30 de tinere sarace sau din familii dezorganizate, pentru a se prostitua.

Liderii familiei politice europene ALDE monitorizeaza situatia din Romnia, dupa ce s-a cerut excluderea partidului lui Tariceanu, n urma violentelor din 10 august

Biroul ALDE Party, familia politica europeana a liberalilor si democratilor, a decis, la Bruxelles, sa monitorizeze situatia din Romania, dupa ce un partid membru din Austria a cerut oficial excluderea formatiunii politice a lui Calin Popescu-Tariceanu, ALDE, din aceasta familie politica paneuropeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )