Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un barbat incarcerat la Penitenciarul VIP de la Gaesti a fost gasit mort in celula

Adevărul Adevărul,
Un barbat incarcerat la Penitenciarul VIP de la Gaesti a fost gasit mort in celula

In cursul acestei dimineti un barbat incarcerat la Penitenciarul Gaesti a fost gasit decedat. Potrivit Politiei, cadavrul nu prezenta urme de violenta. Oamenii legii au demarat o ancheta acum, iar Serviciul de Medicina Legala va preciza care a fost cauza decesului. continuă pe Adevărul

Ancheta la un penitenciar din Romania, dupa ce un detinut a fost gasit mort

Un detinut in varsta de 51 de ani, inchis la Penitenciarul Gaesti pentru furt, a fost gasit mort, vineri, la apelul de dimineata, politistii din Dambovita deschizand un dosar penal pentru a verifica de ce.

Protest la Penitenciarul VIP de la Gaesti. Ce vor sindicalistii

Sindicatul Lucratorilor din Penitenciarul Gaesti, va organiza o actiune protest, in data de 14 septembrie, de la ora 10. 00, in fata Penitenciarului Gaesti. Sindicalistii solicita rezolvarea urgenta a revendicarilor ce tin de imbunatatirea conditiilor de lucru si de respectarea drepturilor salariatilor.

Imagini teribile pentru credinciosii veniti la Biserica de Ziua Crucii. Un barbat a fost gasit spanzurat in curtea lacasului de cult

Politistii din Targoviste au fost sesizati, vineri, 14 septembrie, ca un barbat a fost gasit spanzurat in curtea unei biserici din oras. Nu se cunosc, deocamdata, motivele pentru care barbatul a ales sa isi ia viata in curtea unei biserici.

Gest cutremurator al unui tanar de 26 de ani. A fost gasit spanzurat cu sireturile de la pantofi

Un tanar moldovean de doar 26 de ani a fost gasit spanzurat in locuinta unui batran din apropiere de Milano. Acesta ii tinea locul mamei sale, care era ingrijitoare in Italia. Motivele nu sunt.

Incident socant intr-un spital din Bistrita. Cum a fost gasit un pacient

Politistii din Bistrita-Nasaud au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 47 de ani, internat in Sectia Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta din Bistrita, a cazut in cap de la etajul intai al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )