Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ancheta la un spital din Brasov dupa ce o femeie a murit inainte de operatie

Antena3 Antena3,
Ancheta la un spital din Brasov dupa ce o femeie a murit inainte de operatie

Sistemul sanitar a mai luat o viata. O femeie a murit chiar pe masa de operatii din cauza unui soc anafilactic declansat de anestezie, iar medicii nu au mai putut-o salva in ciuda manevrelor de. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru moarte suspecta la maternitatea din Brasov, dupa ce o femeie a murit n blocul operator, nainte de interventie

O femeie in varsta de 46 de ani a murit in blocul operator al Spitalului de Obstetrica Ginecologie 'I. Sbarcea' din Brasov inainte de operatie, cel mai probabil din cauza unui soc anafilactic, dupa anestezie. Politistii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta in acest caz.

Ancheta la un spital din Brasov. O femeie a murit in sala de operatie, dupa anestezie

Politistii brasoveni fac cercetari dupa ce o femeie de 46 de ani a decedat in urma cu doua zile, in blocul operator al Spitalului Clinic de Obstretica si Ginecologie Brasov, inainte de o interventie.

Managerul maternitatii din Brasov: Femeia care a murit n blocul operator a facut stop cardiac

Femeia de 45 de ani care a murit, in urma cu trei zile, in blocul operator de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie 'I. Sbarcea' din Brasov, inainte de operatie, a facut un stop cardiac imediat dupa intubatie, manevrele de resuscitare, efectuate la timp, de noua cadre medicale, ramanand fara efect, a declarat, vineri, managerul unitatii sanitare, medicul Valeria Badea.

Bebelus mort la un spital din Targoviste. Medicii sunt acuzati de malpraxis

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Parintii unui copil nascut prematur spun ca bebelusul lor de numai o luna a murit aseara dupa ce i s-a facut gresit o perfuzie.

Dosar penal in cazul pacientului mort la Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce a fost scapat de pe targa

Caz incredibil la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un barbat operat pe creier pentru extirparea unei tumori a murit la cateva zile dupa ce a cazut in cap de pe o targa. Era transportat intre doua cladiri.

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )