Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Hotnews Hotnews,
 Surpriza de care au avut parte elevii unui liceu din America dupa ce s-au ntors din vacanta

Elevii unui liceu din localitatea Mundelein, Illinois, SUA, au avut o surpriza cand s-au intors la scoala dupa sarbatorile de iarna atunci cand au vazut pe holurile liceului 7 picturi de dimensiuni mari care reprezentau carti din literatura americana. Proiectul a avut succes si pe pagina de Facebook a liceului, unde fotografiile cu volumele uriase au fost distribuite de mii de ori si au devenit virale in cateva ore. continuă pe Hotnews

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

Angajata unui cazinou din Timisoara, BATUTA CRUNT de un recidivist: IMAGINI SOCANTE (VIDEO)

Angajata unui cazinou din Timisoara a fost batuta crunt si amenintata de un tanar, care a obligat-o sa ii dea 2. 000 de lei. Agresorul, in varsta de 27 de ani, a intrat in local cu un cutit in mana, c.

A trait un cosmar in liceu din cauza modului in care arata, dar totul s-a schimbat total! Cum arata tanara care acum frange inimile barbatilor

O tanara din Elvetia a fost mereu rusinata de modul in care arata. Nu doar ca a trait un cosmar total in adolescenta, in liceu, dar uneori inventa motive pentru a nu se intalni cu niciun.

Planul diabolic al unui tanar din Alba!Cum a incercat s-o recupereze pe iubita care l-a parasit

Solutie extrema gasita de un tanar de 20 de ani din Aiud, judetul Alba, pentru a pastra o relatie de prietenie cu iubita care l-a parasit. Tanarul a dat foc locuintei acesteia, dupa care a aparut in.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )