Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta in Vrancea, dupa ce un operator i-a fi spus unei tinere care sunase la 112 ca nu are echipaje disponibile: Asta este legislatia. La revedere!

Hotnews Hotnews,
 Ancheta in Vrancea, dupa ce un operator i-a fi spus unei tinere care sunase la 112 ca nu are echipaje disponibile: Asta este legislatia. La revedere!

Politistii din Vrancea au inceput o ancheta, dupa ce o operatoare i-a fi spus unei tinere care sunase la 112 ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta. Fata sunase pentru a anunta ca a fost sicanata in trafic de mai multi barbati, care au urmarit-o pana acasa, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Un nou caz HALUCINANT. Un operator de la 112 i-a fi spus unei tinere care a cerut ajutor ca nu mai sunt echipaje disponibile: Asta este legislatia. La revedere!

Un nou caz revoltator in care este implicat un operator de la 112. Toturl s-a intamplat in judetul Vrancea, acolo unde o fata de 18 ani a sunat la numarul unic de urgenta pentru a cere ajutorul autoritatilor.

Mama unei tinere omorate in Germania de proxenetul roman, dezvaluiri cutremuratoare: Si pe mine m-a luat politia in ras, asa cum s-a intamplat cu parintii fetei din Caracal

O tanara din Prahova a avut parte de un sfarsit ingrozitor dupa ce a fost fortata sa se prostitueze intr-un bordel din Germania si apoi a fost omorata de un proxenet de origine romana. Mama fetei a.

Libertatea: 16 minore din Caracal fortate sa faca sex cu romani, manageri austrieci si soldati americani Marturia unei tinere care a cerut ajutorul unui client care era politist

Sa cumperi fete traficate e o crima pentru ca folosirea serviciilor unei persoane exploatate este infractiune pedepsita cu inchisoarea conform Codului Penal romanesc. Legile din Romania, UE si SUA inaspresc pedeapsa pentru aceasta infractiune cand victimele exploatarii sunt copii. in dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat intre 2012 si 2017, DIICOT i-a iertat pe barbatii care au cumparat de la traficanti serviciile fetelor obligate sa se prostitueze, scrie Libertatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2944 seconds )