Libnet.ro
UNICEF

09:00

ANCOM a dat liber la fake news: Site-urile de stiri false blocate in perioada starii de urgenta pot fi accesate din nou

Adevărul Adevărul,
ANCOM a dat liber la fake news: Site-urile de stiri false blocate in perioada starii de urgenta pot fi accesate din nou

Toate site-urile web blocate in perioada starii de urgenta pe motive de creare de panica in randul populatiei, conspiratii si informatii false ar putea fi accesate din nou, incepand de vineri, 15 mai, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii, condusa de Sorin Grindeanu. continuă pe Adevărul

Realitatea Plus, somata de CNA pentru fake news-ul cu romanii sclavi in Germania. Imaginile au mai fost difuzate de Romania TV

Si Realitatea Plus, care a dat pe post imagini vechi de patru ani ca fiind actuale cu romanii sclavi in Germania, la cules de ceapa, a primit somatie de la CNA. Romania TV a fost sanctionata pentru acelasi fake news.

Prof. Alexandru Rafila demonteaza fake news-ul momentului

Prof. Alexandru Rafila a demontat joi, la Sinteza zilei, un fake news care a circulat recent pe internet.

Premierul Viktor Orban a inceput vanatoare de opozanti in Ungaria, in baza legii fake news

In Ungaria, Viktor Orban si Fidesz au inceput sa aplice puterile depline pe care parlamentul le-a acordat autoritarului premier, conform unei legi care pedepseste difuzarea de ceea ce e numit vag fake news.

Efectele incetarii starii de urgenta: Toate site-urile web blocate pentru fake news ar putea fi accesate din nou

Toate site-urile web blocate in perioada starii de urgenta pe motive de creare de panica in randul populatiei, conspiratii si informatii false ar putea fi accesate din nou, incepand de vineri, 15 mai, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii, condusa de Sorin Grindeanu. Prin intermediul a 5 decizii semnate joi, 14 mai, autoritatea transmite furnizorilor de internet ca prin incetarea starii de urgenta nu mai subzista temeiul legal pentru blocarea accesului utilizatorilor la site-urile indicate de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )