Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Viktor Orban a inceput vanatoare de opozanti in Ungaria, in baza legii fake news

Adevărul Adevărul,
Premierul Viktor Orban a inceput vanatoare de opozanti in Ungaria, in baza legii fake news

In Ungaria, Viktor Orban si Fidesz au inceput sa aplice puterile depline pe care parlamentul le-a acordat autoritarului premier, conform unei legi care pedepseste difuzarea de ceea ce e numit vag fake news. continuă pe Adevărul

Viktor Orban refuza sa mearga in Parlamentul European, la dezbaterea privind situatia democratiei din Ungaria

Premierul maghiar Viktor Orban a declinat, miercuri, invitatia presedintelui Parlamentului European de a participa la dezbaterea asupra starii de urgenta instaurata in Ungaria din cauza pandemiei de Covid-19 si repercusiunile acesteia asupra drepturilor si libertatilor fundamentale.

Viktor Orban refuza invitatia de a participa la o dezbatere in Parlamentul European privind starea de urgenta in Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban a refuzat miercuri invitatia presedintelui Parlamentului European de a participa la o dezbatere privind starea de urgenta instaurata in Ungaria si consecintele asupra drepturilor si libertatilor fundamentale, scrie AFP.

Viktor Orban, invitat la Parlamentul European sa dea explicatii despre statul de drept. Regimul autoritar din Ungaria, privit cu suspiciune de liderii europeni

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitat marti de presedintele Parlamentului European pentru a discuta despre starea de urgenta din tara sa ca raspuns la pandemia Covid-19 si repercusiunile sale asupra.

Viktor Orban, invitat la Parlamentul European sa dea explicatii despre statul de drept

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitat marti de presedintele Parlamentului European pentru a discuta despre starea de urgenta din tara sa ca raspuns la pandemia Covid-19 si repercusiunile avute asupra drepturilor si libertatilor fundamentale, potrivit AFP. Statul ungar, obligat de Curtea Suprema de la Budapesta sa plateasca despagubiri pentru segregarea scolara a copiilor romiVa deveni Ungaria prima dictatura din UE? Viktor Orban, acuzat ca pune in carantina democratia.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni: Premierul Ludovic Orban, mai multi membri ai Guvernului si seful DSU, Raed Arafat, participa la discutiile cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus. La discutii vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul.

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea platii somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca plata somajului tehnic va fi prelungita pana cel putin la data de 1 iunie.

Parlamentul European cere sanctiuni pentru guvernul Viktor Orban

Democratia si drepturile fundamentale sunt amenintate in Ungaria, afirma majoritatea europarlamentarilor, care au cerut joi Comisiei Europene si Consiliului UE sa ia masuri rapide pentru a proteja cetatenii maghiari si statul de drept.

Premierul Ludovic Orban a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Prim-ministrul Ludovic Orban a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta joi, 14 mai, la ora 20:00, la sediul MAI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )