Libnet.ro
UNICEF

10:15

S and P a imbunatatit ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
S and P a imbunatatit ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006

S and P Global Ratings a imbunatatit vineri ratingul Rusiei pentru prima oara din 2006, de la nivelul BB+ la BBB-, cu perspectiva stabila, o decizie majora care readuce cel mai mare exportator de energie din lume in categoria recomandata investitiilor dupa trei ani in categoria junk, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

De ce vanzarile de smartphone-uri au scazut pentru prima oara

Vanzarile de smartphone-uri pe plan mondial au scazut pentru prima oara trimestrul trecut, arata datele Gartner care tine statistici inca din 2004. S-au vandut peste 400 de milioane de unitati, Samsung este lider, dar tot mai putini oameni cumpara cele mai ieftine smartphone-uri, iar cei care le au pe cele mai scumpe le schimba mult mai rar. Anul trecut s-au vandut in lume 1,53 miliarde de smartphone-uri si in top cinci au fost Samsung, Apple, Huawei, OPPO si Vivo.

CCR: Sintagma in prima instanta din Codul de procedura penala este neconstitutionala

CCR a stabilit ca legiuitorul nu si-a indeplinit obligatia constitutionala de a reglementa durata maxima a masurii controlului judiciar pentru toate etapele procesuale in care aceasta se poate dispune, astfel ca a admis, cu unanimitate de voturi, ca sintagma in prima instanta din Codul procedura penala este neconstitutionala.

CCR: Sintagma iN PRIMA INSTANTA din Codul de Procedura Penala, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, joi, ca sintagma in prima instanta din Codul de Procedura Penala este neconstitutionala. Curtea a constatat ca legiuitorul nu si-a indeplinit.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

[P] Primul Global Legal Hackathon romanesc, parte din cea mai mare miscare internationala de inovare tehnologica in mediul juridic

Casele de avocatura Hristescu Partners si Bulboaca Asociatii au adus pentru prima oara in Romania Global Legal Hackathon, un eveniment dedicat specialistilor in IT si profesionistilor din domeniul juridic care vor sa contribuie la dezvoltarea acestui mediu la nivel global. Este un prim demers extrem de valoros prin care cele doua echipe de specialisti, alaturi de un numar impresionant de parteneri si sustinatori, isi doresc sa deschida orizonturile pentru schimbare si modernizare intr-o industrie care este in permanenta cautare de solutii noi la provocari din ce in ce mai complexe ale lumii contemporane.

Liga 2: ASU Poli Timisoara - Chindia Targoviste 1-2/ Victorie obtinuta pe final de meci - Rezultatele inregistrate sambata, in prima etapa din 2018

Dupa o pauza de aproape trei luni, campionatul din Liga 2 la fotbal s-a reluat sambata. Condusa cu 1-0 pana in minutul 82, Chindia Targoviste, ocupanta locului 3 in clasament si una dintre candidatele la promovare, a marcat de doua ori in sase minute si a reusit sa plece toate cele trei puncte de pe terenul celor de la ASU Poli Timisoara. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate sambata, in etapa a XXII-a din Liga 2.

MedLife anunta prima achizitie din 2018: Ghencea Medical Center

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

MedLife face prima achizitie din 2018: Clinicile Ghencea Medical Center cu afaceri de 8,7 mil. lei

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, achizitioneaza pachetul majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

Petrom cauta optiuni pentru vanzarea gazelor din Marea Neagra

Analist: Romania a demonstrat diplomatie energetica zero, in cazul discutiilor despre conducta BRUA, acceptand sa ramanem captivi, in loc sa cerem reconfigurarea conductei spre Grecia *Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Vom fi concurenti cu Exxon Mobile pe piata de vanzare a gazelor OMV Petrom se afla in discutii privind exportul, in tarile vecine, al gazelor ce vor fi extrase din Marea Neagra, confirmand ca a pierdut licitatia pentru rezervarea de capacitate pe conducta spre Ungaria, a declarat, ieri, Mariana Gheorghe, directorul general al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )