Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

B1 B1,
Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu. continuă pe B1

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

Dupace ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis astazi sa-i ceara lui Klaus Iohannis revocarea sefei DNA, seful statului a reactionat aproape imediat si a anuntat ca nu este de acord cu ceea ce a.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa propunerea de demitere a sefei DNA: Ultima data cand un individ a vorbit asa, in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos, l-a acuzat, intr-o postare pe Facebook, pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca propunerea de demitere a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA s-a facut la presiunea aliatilor sai politici, aceasta actiune facand parte dintr-un plan mai larg, de distrugere a Justitiei, a ONG-urilor si a presei.

Oana Zamfir, despre cererea de revocare a sefei DNA: Kovesi a legitimat abuzurile

Oana Zamfira vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader derevocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Realizatorul a mai vorbit si.

Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA. Adrian Ursu:Supravietuirea sa a fost una determinata de imprejurari politice, nu de competente

Adrian Ursu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Un profesionist, asa cum este Tudorel.

FOTO Timisorenii ies in strada pentru sustinerea sefei DNA, executata de ministrul Justitiei: Tudorel, esti sluga model

In urma discursului avut de Tudorel Toader, prin care ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, timisorenii au inceput sa se adune in Piata Victoriei.

Sibienii ies in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sute de sibienii au iesit in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )