Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anda Adam, scandal fara precedent dupa o greseala taxata de oameni. Discurs manifest al vedetei de la Ferma

Playtech Playtech,
Anda Adam, scandal fara precedent dupa o greseala taxata de oameni. Discurs manifest al vedetei de la Ferma

Desi este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, fanii au taxat-o grav pentru o greseala din trafic. Dupa ce si-a parcat masina pe doua locuri destinate persoanelor cu dizabilitati si a fost injurata de o femeie chiar la fata locului, Anda Adam are parte de un scandal fara precedent. Ce s-a intamplat cu . continuă pe Playtech

George Burcea, scandal fara precedent la Ferma 2020. I-a spus totul Mihaelei Radulescu

Desi ar trebui sa se concentreze pe sarcinile pe care le are de facut in cadrul Fermei, George Burcea nu rateaza nicio ocazie sa vorbeasca de Andreea Balan. Dupa altercatia cu Andreea Antonescu, cealalta jumatate a trupei Andre, actorul a rabufnit si i-a spus totul Mihaelei Radulescu! George Burcea, un nou scandal la Ferma 2020 .

HoReCa, protest fara precedent dupa decizia Guvernului. Lumea se strange in Bucuresti

Protest HoReCa in Bucuresti! Ultimele vesti ale oficialilor i-au adus la capatul rabdarii pe unii romani din domeniu. Care este mesajul protestantilor? Organizatia sustine ca urmeaza sa actioneze in judecata statul. HoReCa, protest in urma deciziei Guvernului Angajatii si angajatorii din HoReCa organizeaza un protest in Piata Victoriei din Capitala. Miscarea a fost anuntata pe .

Cum a reusit Anda Adam sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni? Ce dieta urmeaza vedeta?

Cantareata Anda Adam a surprins pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni. La 40 de ani, Anda Adam este intr-o forma de invidiat. Merge la sala constant, consuma.

Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roaga Politia Romana sa o sanctioneze aspru pe vedeta

Anda Adam a devenit subiect de glume pentru internauti, dupa ce un politist i-a surprins bolidul lasat pe doua locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cantareata a lasat un comentariu prin care incerca sa-si justifice actiunea si a contactat omul legii care i-a facut publica eroarea, pentru a-i aduce la cunostinta ca gestul .

Situatie fara precedent: Sase judete cu peste 100 de noi cazuri de COVID-19 La Iasi, peste 190 de noi cazuri

Sase judete din Romania - Iasi, Bacau, Timis, Dambovita, Cluj si Prahova - au raportat peste 100 de cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, situatie fara precedent. Lista este deschisa de Iasi, cu 193 de noi imbolnaviri. Cele mai multe cazuri noi - 549 - continua sa fie insa in Capitala.

Mircea Badea si-a umilit o colega, in public. Cuvinte dure, fara precedent: Huiduma obeza si sedentara, cu preocupari degenerate

Mircea Badea si-a umilit o fosta colega pe Facebook. Cea pentru care a avut replici dure de data aceasta a fost o fosta colega de-a sa, de la Antena 3, si anume, jurnalista Oana Dimofte. Mircea Badea si-a umilit o colega, in public Oana Dimofte a mai lucrat si la Realitatea sau Digi24, unde a .

Replica unui politist pentru Anda Adam, dupa ce vedeta a parcat in dispretul celorlalti soferi

Politistul care a facut publica poza cu masina Andei Adam parcata pe doua locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilitati, cere sanctionarea contraventionala a vedetei. Cred ca deja imi jigniti inteligenta, fie ea si de politist. Nu e vina persoanelor cu dizabilitati ca dvs. nu ati luat in calcul modul de deschidere al portierelor, ii mai transmite politistul vedetei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )