Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andra, in lacrimi. Ce a putut primi artista acasa, in plina pandemie

Playtech Playtech,
Andra, in lacrimi. Ce a putut primi artista acasa, in plina pandemie

Andra a izbucnit in lacrimi pe Internet. Cantareata a primit un cadou surprinzator din partea unui fan. Coplesita, artista si-a manifestat sensibilitatea in fata admiratorilor, in timpul unei inregistrari video. Andra, in lacrimi pe Internet. Artista a primit un cadou emotionant Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Fanii o apreciaza atat . continuă pe Playtech

Anca Serea, decizie radicala in plina pandemie: Sunt un pic speriata

Planurile multora dintre noi au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Si vedetele sunt in dubii in legatura cu modul in care se vor desfasura Sarbatorile de Iarna anul acesta. Anca Serea a vorbit deschis despre planurile sale alaturi de familie. Anca Serea, decizie radicala in pandemie Avand o familie numeroasa, Anca Serea .

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Belgia. O noua orgie sexuala in plina pandemie: Politia a arestat 56 de persoane

O noua orgie sexuala organizata in plina pandemie a fost sparta de politistii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate in timp ce petreceau complet dezbracate intr-un conac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )