Libnet.ro
UNICEF

09:45

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Playtech Playtech,
Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la . continuă pe Playtech

O banca dispare din Romania. Nu o mai gasesti sub acest nume

Finalul de an vine cu o veste surpriza in sectorul bancar din Romania. Una dintre bancile cunoscute dispare. Poate, la prima vedere, noul nume nu e la fel de intuitiv, dar cu siguranta anunta.

TIR-urile care ies din tara prin Vama Giurgiu Ruse au de asteptat aproximativ 100 de minute

TIR-urile care ies din Romania, prin Punctul de Frontiera Giurgiu Ruse, formeaza cozi de aproximativ sase kilometri, pe prima danda de mers a DN 5. Timpul de asteptare la Punctul de Frontiera este de.

Andra, in lacrimi. Ce a putut primi artista acasa, in plina pandemie

Andra a izbucnit in lacrimi pe Internet. Cantareata a primit un cadou surprinzator din partea unui fan. Coplesita, artista si-a manifestat sensibilitatea in fata admiratorilor, in timpul unei inregistrari video. Andra, in lacrimi pe Internet. Artista a primit un cadou emotionant Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Fanii o apreciaza atat .

Anca Serea, decizie radicala in plina pandemie: Sunt un pic speriata

Planurile multora dintre noi au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Si vedetele sunt in dubii in legatura cu modul in care se vor desfasura Sarbatorile de Iarna anul acesta. Anca Serea a vorbit deschis despre planurile sale alaturi de familie. Anca Serea, decizie radicala in pandemie Avand o familie numeroasa, Anca Serea .

Belgia. O noua orgie sexuala in plina pandemie: Politia a arestat 56 de persoane

O noua orgie sexuala organizata in plina pandemie a fost sparta de politistii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate in timp ce petreceau complet dezbracate intr-un conac.

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )