Libnet.ro
UNICEF

14:30

Andrea Bocelli a criticat guvernul italian pentru felul in care gestioneaza criza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andrea Bocelli a criticat guvernul italian pentru felul in care gestioneaza criza coronavirusului

Tenorul italian Andrea Bocelli a criticat luni vehement modul in care guvernul tarii sale gestioneaza criza coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Andrea Bocelli marturiseste ca se simte umilit de regulile COVID-19 impuse in Italia. Nu am comis vreo crima

Cantaretul italian de opera, Andrea Bocelli, a marturisit ca s-a simtit umilit si jignit de masurile de restrictie impuse in propria tara, in Italia, in contextul pandemiei de coronavirus.

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Noi conditii de intrare in Austria: Se diminueaza termenul de valabilitate a testului pentru COVID care trebuie prezentat la intrarea in tara

Autoritatile austriece au revizuit conditiile de intrare si de tranzit in Austria pentru persoanele care provin din state pentru care exista alerte de calatorie, inclusiv Romania. Principalele modificari sunt diminuarea perioadei termenului de valabilitate a testului biologic-molecular pentru COVID de la 4 zile la 72 de ore si reducerea perioadei de izolare la domiciliu sau intr-o locatie adecvata, de la 14 zile la 10 zile. Carantina se aplica celor care nu prezinta un test COVID la intrarea in Austria, iar costurile sunt suportate de catre acestia.

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

Coronavirus: Guvernul de la Madrid, iritat de decizia Marii Britanii de a reinstitui carantina pentru cei care vin din Spania

Spania a sustinut duminica faptul ca ramane o destinatie turistica sigura, in pofida cresterii semnificative a numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus care a determinat Marea Britanie sa restabileasca masura izolarii la domiciliu pentru persoanele revenite de pe teritoriul spaniol, in mare parte turisti.

Solicitare de urgenta la Guvernul Italiei, pentru Simona Halep. Romanca, la un pas sa rateze turneul WTA din Palermo

Autoritatile din Italia au hotarat vineri ca toti romanii care merg acolo sa stea in carantina timp de 14 zile. Totusi, pentru Simona Halep se cere evitarea acestei masuri restrictive pentru ca romanca sa poata participa la turneul WTA de la Palermo.

O noua schimbare pentru romanii care pleaca in Grecia. De acum se cere acest document!

Guvernul elen vine cu o noua masura cu privire la intrarea romanilor in Grecia. Autoritatile elene vor cere acum rezultatul unui test PCR negativ la coronavirus chiar daca vom merge cu avionul.

MAE anunta obligatiile pentru romanii care merg in Grecia

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria, incepand .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )