Libnet.ro
UNICEF

20:31

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Playtech Playtech,
O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat . continuă pe Playtech

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Noi restrictii pentru romanii care vor sa calatoreasca in Cipru!

Romanilor care vor sa calatoreasca spre Cipru li se aplica noi restrictii la intrarea in tara. incepand de miercuri, acestia vor fi nevoiti sa prezinte un test negativ de COVID-19 la intrarea in tara.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de 2.000 de lei: Vom acoperi in proportie de 100% costurile

Veste excelenta pentru romanii care locuiesc in zonele populate de ursi. Ministerul Mediului asigura costurile necesare instalarii gardurilor electrice, acolo unde casele sunt frecvent atacate de ursi. Suma de bani necesara face parte din programul Conservarea biodiversitatii prin coexistenta dintre om si carnivore mari, lansat in dezbatere publica, avand ca scop evitarea accidentelor provocate de .

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

Schimbare importanta pentru romanii care stau la bloc. Legea a fost aprobata

Lege aprobata: inchiderea balcoanelor de la parter se va putea face dupa noi reguli. Documentatia acestui fapt va contine un acord primit din partea asociatiei de proprietari, nu a vecinilor, cum era pana acum. Momentan, proiectul de lege nu se aplica. E nevoie de publicarea lui in Monitorul Oficial. Schimbare pentru romanii care stau la .

Veste proasta pentru milioane de romani. Apare o noua taxa in Romania care ne va scutura buzunarele

Romanii sunt vizati acum de scumpiri. Vestile proaste vin din industria de gaze. Si, conform detaliilor disponibile la acest moment, tarifele detransportal gazelor vor creste anul.

O noua schimbare pentru romanii care pleaca in Grecia. De acum se cere acest document!

Guvernul elen vine cu o noua masura cu privire la intrarea romanilor in Grecia. Autoritatile elene vor cere acum rezultatul unui test PCR negativ la coronavirus chiar daca vom merge cu avionul.

MAE anunta obligatiile pentru romanii care merg in Grecia

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria, incepand .

Schimbare de ultima ora. Ce trebuie sa stie romanii care vor sa mearga in vacanta in Cipru

Conditiile pentru vacanta in Cipru se schimba de miercuri, 22 iulie pentru turistii romani, care trebuie sa se conformeze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )