Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan e cea mai fericita. Ce vacanta de vis a facut artista, dupa ce s-a despartit de George Burcea

Playtech Playtech,
Andreea Balan e cea mai fericita. Ce vacanta de vis a facut artista, dupa ce s-a despartit de George Burcea

Andreea Balan e fericita. A plecat in prima vacanta alaturi de fetitele ei, dupa despartirea de George Burcea. Artista si-a urcat fetele in masina, iar impreuna au plecat catre o locatie de vis din tara. Andreea Balan, intr-o vacanta de vis alaturi de fiicele ei Dupa ce ultima jumatate de an din viata Andreei Balan . continuă pe Playtech

Andreea Balan este cea mai fericita. Anuntul de ultima ora al artistei

Andreea Balan este in culmea fericirii in aceste zile. Nu s-a impacat cu George Burcea, nici nu si-a prezentat oficial noul iubit, care ar fi Tiberiu Argint, ci si-a marit numarul de urmaritori pe reteaua de socializare. Andreea Balan a ajuns la 1,4 milioane de urmaritori pe pagina personala de socializare. Andreea Balan, in culmea .

Andreea Balan a spart banca pentru mama ei. Ce cadou incredibil i-a facut

Andreea Balan este, in sfarsit, fericita. Artista este iubita, de catre Tiberiu Argint, are doua fetite superbe, dar si implinire pe plan profesional. De altfel, are mare succes in mediul online, anuntand ca a ajuns la un numar impresionant de followeri, si anume, la 1. Recent, Andreea Balan si-a facut mama nespus de fericita, facandu-i .

Lovitura pe care i-o pregateste Andreea Balan lui George Burcea in ceea ce priveste pensia alimentara pentru fetite. Suma depaseste cu mult posibilitatile lui financiare

Scandalul dintre Andreea Balan si George Burcea nu pare a se sfarsi prea curand. in depozitia pe care a depus-o fostul sot al artistei la Tribunal cu privire la divortul de aceasta s-au strecutat cateva.

Andreea Balan, despre faptul ca George Burcea o acuza de infidelitate. Mi se pare foarte urat ca vrea sa imi discrediteze imaginea

De cand au ales sa divorteze, relatia dintre George Burcea si Andreea Balan s-a racit complet si singura lor interactiune este atunci cand au nevoie sa vorbeasca despre fetele lor. De data aceasta, Andreea B.

EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Ea s-a pregatit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriza din industria muzicala

Timpul petrecut impreuna la Hahaha Production i-a deschis Ginei pasiunea pentru muzica. Ea a luat ore de canta si pregateste o surpriza impreuna cu iubitul sau. EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Cum s-a pregatit ea pentru acest moment. Marea surpriza din industria muzicala Sunt impreuna de aproape patru ani, insa .

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei .

Ministrul Finantelor se lauda ca da cea mai mare suma la punctul de pensie pe care am avut-o in istorie. Ce a uitat sa zica insa Citu

Prezentarea rectificarii bugetare care intra maine in sedinta de Guvern s-a transformat intr-o rafuiala politica intre ministrul Finantelor si PSD. Principalul subiect: cresterea pensiilor. Florin Citu s-a laudat ca Guvernul PNL va da cea mai mare suma la punctul de pensie din istorie si le-a cerut social-democratilor sa-si ceara scuze ca i-au mintit pe romani. Ministrul Finantelor nu a spus insa care este aceasta cea mai mare suma si cu cat va creste punctul de pensie.

DELOITTE: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )