Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei . continuă pe România Liberă

Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Marea Britanie, lovita de criza coronavirusului, a suferit in trimestrul doi o cadere economica record de 20,4% si, in primele sase luni ale anului, cea mai grava recesiune inregistrata vreodata, scrie AFP.

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

RAPORT UE: in Romania coronavirusul are cea mai rapida raspandire din UE

Din raportul publicat de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), care analizeaza situatia epidemiologica din Uniunea Europeana si Marea Britanie, reiese ca Romania este in top cand vine vorba de raspandirea epidemiei de COVID-19, potrivit Digi24.

Romanii din Marea Britanie sunt direct vizati. Se semneaza acum

Anunt important pentru toti romanii din Marea Britanie! Un inalt oficial de la Londra a dat vestea: acordul cu Uniunea Europeana va fi incheiat mai curand decat ne asteptam. Informatii care ii vizeaza pe romanii din Marea Britanie Acordul Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind relatia post-Brexit ar putea fi incheiat in cursul lunii septembrie, .

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din mai multe regiuni. Care sunt tarile vizate

Din cauza cresterii cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel mondial, Marea Britanie va impune carantina de 14 zile tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat ministrul Tr.

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari

Marea Britanie va impune intrarea in carantina pentru o perioada de 14 zile a tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat joi ministrul Transporturilor, Grant Shapps, din cauza cresterii ratelor de infectare cu Covid-19, transmite Reuters.

EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Ea s-a pregatit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriza din industria muzicala

Timpul petrecut impreuna la Hahaha Production i-a deschis Ginei pasiunea pentru muzica. Ea a luat ore de canta si pregateste o surpriza impreuna cu iubitul sau. EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Cum s-a pregatit ea pentru acest moment. Marea surpriza din industria muzicala Sunt impreuna de aproape patru ani, insa .

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Andreea Balan e cea mai fericita. Ce vacanta de vis a facut artista, dupa ce s-a despartit de George Burcea

Andreea Balan e fericita. A plecat in prima vacanta alaturi de fetitele ei, dupa despartirea de George Burcea. Artista si-a urcat fetele in masina, iar impreuna au plecat catre o locatie de vis din tara. Andreea Balan, intr-o vacanta de vis alaturi de fiicele ei Dupa ce ultima jumatate de an din viata Andreei Balan .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )