Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

ADPM ADPM,
Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! . continuă pe ADPM

Andreea Balan a confirmat despartirea de George Burcea: Sunt momente delicate

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a postat in mediul online un text prin intermediul caruia confirma informatia privind divortul dintre ea si actorul George Burcea 32 de ani).

Cum a reactionat Lora cand a aflat ca Andreea Balan confirma despartirea. Ce au in comun cele doua

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, in urma cu cateva saptamani, ca viata ei se va schimba atat de tare. Ce i-a scris Lora dupa ce solista a confirmat despartirea definitiva de tatal copiilor sai si ce au in comun cele doua vedete? Lora, reactie dupa ce Balan confirma .

Ce a facut George Burcea, dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea. Gest uluitor al actorului

Lucrurile s-au precipitat in privinta cuplului Balan-Burcea. Ba ca nu mai poarta niciunul dintre ei verigheta, ba ca isi doresc impacarea. Astazi pare, insa, sa fie ziua adevarului, dar si a actiunilor. Dupa ce cantareata a scris in mediul online ca tot ce s-a scris in presa este adevarat, acum, actorul a facut un gest .

Parca e urmarita de un blestem! Cat de mult a suferit Andreea Balan in dragoste

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea este subiectul de pe buzele tuturor, cel putin in aceasta seara, cand actorul si-a luat lucrurile din casa in care locuia cu artista. intamplarile din viata solistei din ultima vreme dau senzatia de deja-vu, Andreea avand un trecut amoros in care se regasesc tot dezamagiri si tristete. Cat .

Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea. Mesaj fara subintelesuri

Se pare ca acum este totul cat se poate de clar. Andreea Balan a recunoscut, in public, ca nu mai formeaza un cuplu cu George Burcea. Artista a facut precizarea chiar pe contul ei de Instagram. Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea Zvonurile despre un potential divort intre Andreea .

Andreea Balan, primele declaratii despre despartirea de George Burcea! Este adevarat Ce se intampla cu fetitele lor

Divortul Andreei Balan de George Burcea face subiectul tuturor discutiilor din ultima perioada. Din partea celor doi avem prea putine declaratii, majoritatea fiind ambigue, din partea nasului Aurelian Temisan, de asemenea. Cu toate acestea, detalii despre cum se degradeaza relatia protagonistilor curg, iar acum si cu un sens, dupa ce artista a recunoscut toate cele .

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri transante despre divortul Andreei Balan. Oamenii de langa noi nu sunt ce par a fi

Posibilul divort dintre Andreea Balan si George Burcea este subiect de interes pentru admiratorii cuplului. Zvonurile par sa se apropie de realitate din declaratiile celor doi, ale nasului lor de cununie, dar mai ales ale apropiatilor. Pe langa acestia factori, tema a fost abordata si de Adriana Bahmuteanu, care a facut dezvaluiri transante despre separarea .

Andreea Balan, replica transanta dupa ce a fost acuzata ca a inscenat cearta cu George Burcea

Divortul Andreei Balan de George Burcea e in atentia publicului de ceva vreme. N-a fost zi de la Dumnezeu ca vigilenta fanilor sa nu fie alimentata cu toate detaliile posibile si imposibile ale vietii private ale cuplului. Andreea, fata cu picioarele pe pamant Unii spun ca artistii nu-si apartin, ca artistii apartin publicului, cu tot .

George Burcea, mesaj PUTERNIC pentru Andreea Balan. Ce ii transmite actorul in mediul online: Nimeni nu te-a iubit...

Despartirea dintre andreea Balan si George Burcea tine de cateva zile primele pagini ale tabloidelor din Romania, mai ales dupa ce el a fost prins la volan sub influenta substantelor.

Andreea Balan, primele declaratii despre ce se intampla intre ea si George Burcea! Tot ce s-a scris in presa este...

Andreea Balan a rupt tacerea, in sfarsit. Le multumeste fanilor ei pentru toata sustinerea. De asemenea, a admis ca tot ce s-a scris in presa despre ceea ce se intampla intre ea si George Burcea este.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )