Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Balan, primele declaratii despre ce se intampla intre ea si George Burcea! Tot ce s-a scris in presa este...

B1 B1,
Andreea Balan, primele declaratii despre ce se intampla intre ea si George Burcea! Tot ce s-a scris in presa este...

Andreea Balan a rupt tacerea, in sfarsit. Le multumeste fanilor ei pentru toata sustinerea. De asemenea, a admis ca tot ce s-a scris in presa despre ceea ce se intampla intre ea si George Burcea este. continuă pe B1

Andreea Balan, primele declaratii despre despartirea de George Burcea! Este adevarat Ce se intampla cu fetitele lor

Divortul Andreei Balan de George Burcea face subiectul tuturor discutiilor din ultima perioada. Din partea celor doi avem prea putine declaratii, majoritatea fiind ambigue, din partea nasului Aurelian Temisan, de asemenea. Cu toate acestea, detalii despre cum se degradeaza relatia protagonistilor curg, iar acum si cu un sens, dupa ce artista a recunoscut toate cele .

Andreea Balan a facut anuntul mult asteptat! Vezi daca mai este sau nu impreuna cu George Burcea

Andreea Balan a decis ca este timpul sa rupa tacerea si sa isi lamureasca fanii cu privire la faptul daca ea si George Burcea mai formeaza cu un cuplu sau nu. La ultima fotografie pe care vedeta a.

Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea. Mesaj fara subintelesuri

Se pare ca acum este totul cat se poate de clar. Andreea Balan a recunoscut, in public, ca nu mai formeaza un cuplu cu George Burcea. Artista a facut precizarea chiar pe contul ei de Instagram. Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea Zvonurile despre un potential divort intre Andreea .

De ce s-a despartit Maria Constantin de Dacian Varga. Primele declaratii ale cantaretei

Celebra cantareata Maria Constantin, s-a despartit de iubitul ei Dacian Varga. Aceasta a facut primele declaratii despre motivul care a facut-o sa puna punct acestei relatii. De ce s-a despartit Maria Constantin de Dacian Varga Cantareata din folclor, Maria Constantin, s-a despartit de iubitul ei fotbalist Dacian Varga. Aceasta a facut o declaratie pentru click. ro, .

ULTIMA ORA: Italianul INFECTAT cu CORONAVIRUS, DECLARATII despre VIZITA din Romania

Cetateanul italian in varsta de 71 de ani, care a vizitat Romania in perioada 18-22 februarie, fiind infectat cu coronavirus, a facut primele declaratii despre vizita in tara noastra. Desi acum se simte.

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

Andreea Balan, culisele unui divort neanuntat

Andreea Balan tine in aceasta perioada primele pagini ale publicatiilor autohtone si nu pentru ca si-ar fi dorit acest lucru. Iata aici toate detaliile a ceea ce presa numeste un divort iminent intre celebra artista si sotul ei, George Burcea.

George Burcea, mesaj PUTERNIC pentru Andreea Balan. Ce ii transmite actorul in mediul online: Nimeni nu te-a iubit...

Despartirea dintre andreea Balan si George Burcea tine de cateva zile primele pagini ale tabloidelor din Romania, mai ales dupa ce el a fost prins la volan sub influenta substantelor.

Andreea Balan continua razboiul cu George Burcea. Un nou mesaj care confrima totul

Speculatiile privind izbucnirea unui conflict intre Andreea Balan si George Burcea care sa le puna in pericol casnicia nu inceteaza sa apara in spatiul public. Toate aceste barfe sunt amplificate.

Dovada ca Andreea Balan a incercat sa ii dea o sansa lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cantareata

Raspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toata situatia dintre ea si Burcea mult discutata in mediul online. Totul este exact asa cum se credea! Dovada ca Balan a incercat sa-si salveze casnicia, iar George a fost cel care a facut un pas inapoi! Dovada ca Andreea Balan a incercat sa-si salveze casnicia Majoritatea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )