Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan a dat vestea asteptata de toata lumea. Anuntul de ultima ora

Playtech Playtech,
Andreea Balan a dat vestea asteptata de toata lumea. Anuntul de ultima ora

Andreea Balan, veste surprinzatoare pentru admiratori: si-a anuntat revenirea pe micile ecrane. Artistii si magia transformarilor se reintorc pe scena Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Andreea Balan, veste asteptata de toata lumea: incepe show-ul transformarilor Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 au fost suspendate in luna iuni, . continuă pe Playtech

Andreea Balan a facut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint. George Burcea ar face bine sa nu afle asta

Gata, e oficial! Andreea Balan a facut pasul cel mare pentru Tiberiu Argint, semn ca George Burcea este istorie. S-a aflat tot despre relatia dintre cei doi. Andreea Balan si Tiberiu Argint, relatie serioasa Daca in urma cu mai bine de jumatate de an, Andreea Balan soca pe toata lumea cu anuntul divortului de George .

Germania a facut anuntul crunt. Angela Merkel a dat vestea devastatoare: Romania este vizata

Cancelarul german Angela Merkel ii pregateste pe germani pentru provocarile din toamna viitoare, iar situatia de urgenta pandemica si criza economica sunt doua scenarii care trebuie analizate in comun si trebuie confruntate ca o singura provocare, pana la gasirea unui vaccin atat pentru cele mai importante probleme care prind Germania cat si Europa. Acesta este .

Ce a vandut Bianca Dragusanu pe plaja. A luat pe toata lumea prin surprindere cand a aparut cu cosul in mana

Bianca Dragusanu a invatat-o pe o vanzatoare de porumb de pe plaja cum sa-si vanda marfa mai bine. Bianca Dragusanu a luat cosul in care femeia avea bunatati de vandut pe plaja si i-a aratat acesteia ce atitudine ar trebui sa aiba pentru a atrage musteriii. A surprins pe toata lumea cand a aparut cu .

Ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Toata lumea trebuie sa afle asta

Decizia autoritatilor maghiare de a inchide granitele este una ingrijoratoare. Bogdan Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a explicat ce se intampla de la 1 septembrie, de fapt, cu romanii care vor sa mearga in Ungaria. Ce se intampla cu romanii care vor sa ajunga in Ungaria, dupa 1 septembrie in urma deciziei luate de Guvernul maghiar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )