Libnet.ro
UNICEF

06:15

Andreea Balan, decizie socanta dupa divort. Din pacate, nu le va vedea niciodata pe fete

Playtech Playtech,
Andreea Balan, decizie socanta dupa divort. Din pacate, nu le va vedea niciodata pe fete

Apar detalii noi si momente extreme de tensionate dupa divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Potrivit ultimelor informatii, evenimentul care a produs extrem de multe intrigi in cuplu, tinde sa ia amploare implicand si ceilalti membri ai familiei. Cine va mai avea de suferit Se pare ca in urma evenimentelor tumultoase care au avut . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Reactia socrului Andreei Balan, dupa divort. Ce spune despre nepoatele sale

Desi a parut o vreme ca scandalul din familia Burcea-Balan se potoleste, reactia socrului cantaretei readuce in prim-plan divortul anului. Ce spune tatal lui Burcea despre nepoatele sale? Reactia socrului Andreei Balan dupa divort George si Andreea au format unul din cele mai frumoase cupluri din showbizz mereu discreti, foarte frumosi impreuna si extrem .

Andreea Balan, insarcinata pentru a treia oara cu George Burcea? Cine a dat-o de gol

Andreea Balan ar putea fi insarcinata pentru a treia oara cu George Burcea? Ar fi o lovitura de teatru, care probabil ar schimba radical relatiile dintre cei doi soti, care nu se inteleg foarte bine in ultima perioada. O noua sarcina poate i-ar apropia din nou, iar semnalele au fost deja lansate. Andreea Balan, insarcinata .

Paula Chirila, schimbare uluitoare dupa divort. Cum a reusit sa slabeasca 15 kilograme

Paula Chirila, indragita actrita din serialul Mangalita, difuzat la Antena 1, a avut parte de schimbari importante in viata personala in ultimii ani. Dupa ce a divortat de Marius Aciu, in decembrie 2017, la mai bine de 12 ani de casnicie, actrita a slabit 15 kilograme in numai 3 luni! La 44 de ani, vedeta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )