Libnet.ro
UNICEF

19:30

Andreea Balan, insarcinata pentru a treia oara cu George Burcea? Cine a dat-o de gol

Playtech Playtech,
Andreea Balan, insarcinata pentru a treia oara cu George Burcea? Cine a dat-o de gol

Andreea Balan ar putea fi insarcinata pentru a treia oara cu George Burcea? Ar fi o lovitura de teatru, care probabil ar schimba radical relatiile dintre cei doi soti, care nu se inteleg foarte bine in ultima perioada. O noua sarcina poate i-ar apropia din nou, iar semnalele au fost deja lansate. Andreea Balan, insarcinata . continuă pe Playtech

Andreea Balan il inteapa pe George Burcea. De ce ar fi esuat mariajul: Saboteaza relatii de iubire

Andreea Balan a postat pe Instagram un mesaj cu subinteles si trimitere catre George Burcea. Artista a strans peste 14. 000 de link-uri pentru postarea sa. Iata ce a scris! Andreea Balan il inteapa pe George Burcea Andreea Balan si George Burcea nu mai formeaza un cuplu, iar acum artista incearca, cel mai probabil, inca sa-si .

George Burcea, gest neasteptat dupa despartirea de Andreea Balan! A facut totul public

George Burcea a reinceput sa puna poze color pe Instagram, insa doar cu fetitele sale, cu care a inceput sa petreaca timp. insa, printre noile imagini nu este niciuna cu Andreea Balan, semn ca nu mai exista iubire si pentru aceasta. George Burcea, gest neasteptat dupa despartirea de Andreea Balan! George Burcea a postat pe .

George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan. A semnat pentru bani frumosi

Actorul a dat prima lovitura pentru Andreea Balan. A semnat chiar unde aceasta a lucrat inainte. Fosta lui partenera de viata, nici nu si-a dat ce s-a intamplat de fapt. George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan Potrivit celor de la click. ro, George Burcea vrea sa ii de-a Andreei o lovitura de imagine.

EXCLUSIV Unde au fost vazuti Andreea Balan si George Burcea, in Capitala. Au depus deja actele de divort?

Povestea Andreeai Balan si a lui George Burcea este aproape de a-si vedea finalul. Unde au fost vazuti cei doi soti? Sa se fi apropiat atat de repede momentul in care sa-si spuna adio definitiv? Au depus actele de divort sau mai asteapta? Unde au fost vazuti Andreea Balan si George Burcea? Pe cat de .

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )