Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Playtech Playtech,
Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa . continuă pe Playtech

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Simona Halep, decizie radicala in 2020. Suporta deja primele consecinte

Simona Halep a luat o decizie radicala in 2020. Campioana noastra suporta deja primele consecinte. Ce a declarat recent? Simona Halep, decizie radicala in 2020 Halep a avut un start de sezon foarte bun, cu o semifinala la Australian Open si un turneu castigat la Dubai. Pentru moment, nu se stie cand va reveni Simona .

Simona Halep si iubitul, mai indragostiti ca niciodata. Au fost surprinsi in ipostaze neasteptate

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019. Cum dragostea lor este inca la inceput, fiorii iubirii ii fac sa actioneze in consecinta. Cei doi amorezi au fost surprinsi in ipostaze neasteptate, in masina. Simona Halep si iubitul, mai indragostiti ca niciodata Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie din vara anului .

Simona Halep, bucurie uriasa. Iubita lui Toni Iuruc a primit vestea in toiul noptii

Numarul doi in ierarhia mondiala, Simona Halep a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii februarie, asta chiar daca a jucatg un singur meci, la Dubai, pe care l-a si castigat. Halep le-a depasit pe Aryna Sabalenka si Kiki Bertens, otrivit unui clasament intocmit de Asociatia se Tenis Feminin. Ce s-a intamplat cu turneul .

Ce face Simona Halep dupa ce pierde un meci. E prima oara cand recunoaste asta

Simona Halep a vorbit cu jurnalistii de la Digi Sport recent. Campioana noastra a povestit cu convingere ca spera sa dea lovitura si la turneul pe suprafata hard, a facut o paralela intre terenul din America si cel din Australia, dar a dat din casa si un lucru intim: ce face dupa ce pierde un .

Simona Halep: Ma simt mai stapana pe mine pe teren, am ajuns la un nivel de maturitate

Simona Halep 2 WTA) a declarat, intr-un interviu pentru Digi Sport, ca a avut un inceput de sezon foarte bun si a progresat la mai multe aspecte, ea mentionand ca a ajuns la un nivel de maturitate din punct de vedere psihic si isi gestioneaza mai bine emotiile.

Tenisul merge, totusi, mai departe. Simona Halep si-a adjudecat un nou trofeu, fara sa joace

Tenisul este in stare de soc dupa anularea turneului de la Indian Wells, insa, macar dintr-un anumit punct de vedere, lucrurile merg mai departe conform asteptarilor. WTA a publicat rezultatele traditionalei anchete lunare care stabileste superlativele tenisului feminin, iar Simona Halep si-a adaugat in palmares un nou trofeu.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )