Libnet.ro
UNICEF

10:15

Andreea Balan, lovitura crunta pentru George Burcea. Pe cine a implicat in divort

Playtech Playtech,
Andreea Balan, lovitura crunta pentru George Burcea. Pe cine a implicat in divort

Divortul anului nu s-a incheiat asa usor! Mariajul esuat dintre Andreea Balan si George Burcea inca e subiect de discutie in tabloide, mai ales ca detalii picante din situatia celor doi apar ca ciupercile dupa ploaie. Pe cine a implicat artista in divortul lor? Andreea Balan, noua lovitura pentru George Burcea. Pe cine a implicat . continuă pe Playtech

Ungaria, lovitura crunta pentru Romania. Cum ne-a luat fata in Europa, din nou

Sistemul educational romanesc a fost, la un moment dat, cotat ca fiind unul din cele mai bune. Daca vorbim de invatamantul real, de matematica, a existat o perioada in care sistemul educational romanesc a excelat. Dar, conform unui studiu TIMSS recent, calitatea acestui sistem de educatie a scazut vertiginos. Studiul spune ca vecinii unguri au .

Pepe, lovitura crunta din partea amantului Ralucai Pastrama. Ce a facut barbatul

Si-au jurat candva iubire vesnica, dar ceva, sau cineva, a determinat ca dragostea dintre ei sa se destrame. Dupa ce s-a descoperit ca scandalul dintre Raluca Pastrama si Pepe ar fi izbucnit din cauza ca femeia ar fi fost la munte in compania unui alt barbat, s-a aflat despre cine ar fi vorba, dar si .

George Burcea si Viviana Sposub au facut pasul mare in relatia lor. Felicitari!

George Burcea si Viviana Sposub se bucura de o relatie extrem de frumoasa. Cei doi se inteleg atat de bine incat au facut deja un pas urias in povestea lor. Fostii concurenti de la Ferma au trecut la urmatoarea etapa si una din cele mai importante. George Burcea si Viviana Sposub au trecut la o .

Lovitura dura pentru Clotilde Armand. Ce i se pregateste chiar saptamana asta

Tensiuni uriase in sectorul 1 al Capitalei, acolo unde mai multe persoane, conduse de activistul de mediu, Tudor Ionescu, realizeaza toate demersurile necesare pentru a o inlatura pe Clotilde Armand de la conducerea primariei. Aparent, tot scandalul gunoaielor aruncate pe strazile sectorului 1 pare sa fie abia la inceput. Sectorul 1, scufundat in gunoaie De .

Vesti bune pentru Sebastian Coltescu. Cine a decis sa ii fie avocat: E nevinovat

Evenimentele de saptamana trecuta de la meciul PSG Basaksehir de la Paris, au avut un impact la nivel mondial, iar ecourile par a fi departe de a se fi incheiat. Mai mult ca sigur, cazul arbitrului roman va fi si anchetat disciplinar de UEFA, iar acesta va fi nevoit sa apara in fata comisiei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )