Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andreea Balan, mesaj cutremurator de pe patul de spital. Anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, mesaj cutremurator de pe patul de spital. Anunt de ultima ora

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Cea de-a treia operatie suferita vineri a fost mai grea decat toate celelalte la un loc, marturiseste artista in varsta de 34 de ani. Andreea. continuă pe Antena3

Andreea Balan, mesaj cutremurator de pe patul de spital

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Cea de-a treia operatie suferita vineri a fost mai grea decat toate celelalte la un loc, marturiseste artista in varsta de 34 de ani. Andreea.

Ultima ora! Mesajul transmis de Andreea Balan, de pe patul de spital, dupa a treia operatie

Vineri, Andreea Balan a fost supusa unei alte interventii chirurgicale, fiind a treia operatie in ultimele trei saptamani. Dupa ce s-a trezit, a stat la Terapie Intensiva si este in continuare sub.

ULTIMUL MESAJ al Andreei Balan: Cantareata a facut anuntul SFASIETOR chiar de pe patul de spital! Milioane de romani se pregatesc de ce e mai rau... (FOTO)

Andreea Balan este in continuare internata in spital, dupa ce a suferit trei operatii in decurs de doar doua saptamani.

DRAMA TOTALA pentru Andreea Balan! Micuta Ella a venit la spital sa fie alaturi de mami, dar medicii au facut anuntul DEVASTATOR! Din nefericire, cantareata...

Andreea Balan s-a operat pentru a treia oara de cand a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetita a ei. Acum, artista se afla in stare buna, dar se afla in continuare internata in spital.

De ce a fost operata de urgenta Andreea Balan dupa cezariana

Andreea Balan a revenit de urgenta in spital, la doua saptamani dupa ce a nascut prin cezariana. Iata ce complicatii au aparut de a necesitat o noua interventie chirurgicala.

Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!. Din pacate, ANUNTUL TRIST despre ANDREEA BALAN a fost CONFIRMAT

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele, in ultima perioada, dupa ce a nascut cel de-al doilea copil.

E CUMPLIT! Andreea Balan, iN CHINURI GROZNICE pe patul de spital! Din nefericire, cantareata mai are putin si... (FOTO)

Andreea Balan a fost supusa vineri unei noi interventii chirurgicale, aceasta fiind a treia operatie in ultimele trei saptamani.

Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital. Artista a explicat de ce are nevoie de o noua operatie

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a facut primele declaratii dupa ce a ajuns din nou la spital, in urma unor complicatii aparute dupa operatia de cezariana. De asemenea, artista a facut publica o imagine din spital in care apare alaturi de fiica ei cea mare.

Andreea Balan a fost din nou operata: care este starea cantaretei

Andreea Balan 34 de ani) a suferit a doua interventie chirurgicala dupa complicatiile aparute in urma operatiei de cezariana. Cantareata a publicat o imagine de pe patul de spital si a precizat ca operatia a decurs bine, insa durerile fizice sunt mari.

Andreea Balan rupe tacerea dupa ce a ajuns iar la spital

Andreea Balan a tinut ca fanii sa auda de la ea despre problemele de sanatate pe care le-a avut la nastere. Mai mult decat atat, indragita artista a explicat, joi, intr-un mesaj postat pe Facebook, si de ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )