Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce a fost operata de urgenta Andreea Balan dupa cezariana

ADPM ADPM,
De ce a fost operata de urgenta Andreea Balan dupa cezariana

Andreea Balan a revenit de urgenta in spital, la doua saptamani dupa ce a nascut prin cezariana. Iata ce complicatii au aparut de a necesitat o noua interventie chirurgicala. continuă pe ADPM

Cum arata abdomenul Andreei Balan dupa cezariana

Andreea Balan a adus pe lume o fetita in urma cu doua saptamani. Dupa operatia de cezariana, insotita, din pacate, de complicatii, artista a revenit acasa si a inceput procesul de recuperare dupa nastere. Iata cum arata acum si cum se poate lauda cu un adbomen plat.

Andreea Balan a fost operata de urgenta, insa problemele de sanatate persista

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a fost din nou operata de urgenta dupa ce a suferit o hemoragie puternica, la scurt timp dupa complicatiile suferite in timpul nasterii prin cezariana.

Gabriela Firea a fost operata de urgenta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusa, joi seara, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal.

Medicul Ciuhodaru, dupa ce Andreea Balan a fost operata de urgenta. La ce sunt expuse femeile dupa nastere

La doar cateva zile dupa ce a nascut, Andreea Balan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Artista s-a speriat teribil si, in mijlocul noptii, a ajuns la clinica unde a.

Andreea Balan, operata de urgenta la cateva zile dupa ce a nascut. Artista s-a trezit intr-o balta de sange

La doar cateva zile dupa ce a nascut, Andreea Balan a fost operata de urgenta, dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Artista s-a speriat teribil si, in mijlocul noptii, a ajuns la clinica unde a.

SOC: Andreea Balan, intr-o BALTA DE SANGE dupa nastere! Artista a fost OPERATA de URGENTA! Vestea trista a momentului

Andreea Balan a ajuns din nou pe mana medicilor. Artista avut parte de un soc cand s-a trezit intr-o balta de sange acum cateva zile.

Andreea Balan a fost din nou operata: care este starea cantaretei

Andreea Balan 34 de ani) a suferit a doua interventie chirurgicala dupa complicatiile aparute in urma operatiei de cezariana. Cantareata a publicat o imagine de pe patul de spital si a precizat ca operatia a decurs bine, insa durerile fizice sunt mari.

CE TRAGEDIE! Andreea Balan, operata pentru a treia oara! Din nefericire, medicii au facut anuntul DEVASTATOR... (FOTO)

Andreea Balan a fost supusa vineri unei noi interventii chirurgicale. Este vorba de a treia operatie, in mai putin de doua saptamani. Cantareata se afla la Terapie Intensiva, acolo unde are parte de toat.

Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital. Artista a explicat de ce are nevoie de o noua operatie

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a facut primele declaratii dupa ce a ajuns din nou la spital, in urma unor complicatii aparute dupa operatia de cezariana. De asemenea, artista a facut publica o imagine din spital in care apare alaturi de fiica ei cea mare.

Andreea Balan, marturii despre o a treia interventie. Artista ar putea fi operata din nou vineri

Andreea Balan ar putea fi operata vineri pentru a treia oara. Artista a declarat in emisiunea Xtra Night Show ca va decide daca le va permite medicilor sa o opereze. Cantareata spune ca a suferit hemoragii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )