Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Balan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, cand nu poate avea concerte

Playtech Playtech,
Andreea Balan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, cand nu poate avea concerte

In urma cu doi ani, Andreea Balan a inceput sa faca vlogging, dar in ultimele luni, din cauza pandemiei, artista s-a axat mai mult pe partea de online, incercand sa fie foarte aproape de fanii sai. Andreea Balan a schimbat domeniul Andreea Balan isi doreste sa se intoarca la concerte, dar intre timp, se inspira, . continuă pe Playtech

Andreea Balan, gafa uriasa in public. Gestul observat de mii de oameni: au desfiintat-o pe artista

Andreea Balan a intrat in gura fanilor de pe YouTube! Ce gest extrem de neglijent a facut cunoscuta cantareata in ultimul sau clip? Fanii au desfiintat-o. Andreea Balan, gest neglijent in public Andreea Balan a atras atentia intr-un mod negativ in ultimul vlog de pe canalul sau de YouTube. Cunoscuta cantareata i-a luat iar la .

George Burcea, prima reactie clara dupa ce Andreea Balan are un nou iubit. I-a socat pe oameni

George Burcea nu s-a putut abtine si a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat ca fosta sa sotie, mama fetitelor sale, are un nou iubit. Acesta a tratat ironic noua relatie pe care Andreea Balan o are. George Burcea, reactie dura dupa ce Andreea Balan si-a facut un nou iubit. Oameni sunt socati .

Din ce face bani Oana Roman. Putem satisface si cele mai exigente gusturi

Oana Roman este specialista in comunicare, iar asta o ajuta cu brio in noua sa afacere. Fiica cea mica a fostului premier Petre Roman castiga bani buni dintr-un job la care putini s-ar fi gandit.

Andreea Marin si secretul din familia ei. Povestea care le-a adus multora lacrimi in ochi

Andreea Marin si-a spus povestea de viata pe contul de Instagram, mai exact pe cea a bunicilor ei din partea tatalui. Vedeta a scos la iveala o fotografie din albumul cu amintiri, o imagine in care apar bunicii sai din partea tatalui. Andreea Marin si secretul din familia ei Albumul de familie il are mostenire .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )