Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Playtech Playtech,
Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Andreea Banica si sotul ei si-au luat o binemeritata vacanta in Maldive. Diva s-a pozat in costum de baie, alaturi de sotul ei. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistica autohtona. Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie Andreea Banica si sotul ei si-au lasat copiii . continuă pe Playtech

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Andreea Banica, jignita de un fan dupa ce a pozat in costum de baie. Reactia vedetei i-a lasat pe toti fara cuvinte!

Dupa aproape sase luni in care nu a avut nici macar o zi libera, Andreea Banica si-a luat o binemeritata vacanta. De data aceasta doar cu sotul ei, Lucian Mitrea, fara cei doi copii. Destinatia? Maldive, intr-un resort de cinci stele, Ajunsa la destinatie, Andreea Banica a imbracat imediat costumul de baie, s-a balacit, apoi .

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Andreea Banica, fotografii incendiare in costum de baie. Cantareata arata fabulos la 41 de ani

Andreea Banica a debutat in muzica dupa ce s-a facut remarcata la Festivalul Mamaia din 1998. Anii au trecut, a intrat in Exotic, apoi a venit fenomenul Blondy. in cele din urma, a ales cariera solo. Cantareata s-a transformat de-a lungul vremii, dar schimbarea inseamna de multe ori bine. in cazul sau, a fost mai .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

Vremea se schimba radical. Cand vin ninsorile peste Romania. ANM a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va schimba in intreaga tara, incepand de miercuri seara, cand sunt anuntate ninsori, in special in zona Carpatilor Meridionali-Orientali, in Transilvania si Moldova. in weekend, vremea se va incalzi din nou si vor fi 12-14 grade Celsius. Prognoza meteo ANM: Vremea .

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza S-A DESTRAMAT! Razvan Simion a facut ANUNTUL, in direct

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscopista de la Neatza, a parasit marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani, in luna decembrie. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct.

GATA! Lavinia Pirva a spus TOT ADEVARUL despre RELATIA ei cu Stefan Banica Jr.! NU MAI e niciun DUBIU! Dupa atatia ani, au luat DECIZIA FINALA

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul din Romania. Cantareata a.

Cutremur in TENISUL romanesc! A facut anuntul final

Irina Begu a anuntat, miercuri, ca se retrage din echipa de Fed Cup, potrivit gsp. ro. Begu, 30 de ani, traverseaza o perioada dificila in cariera de sportiva. Ea a fost eliminata in primul tur la Australian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )