Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andreea Berecleanu l-a dat din nou in judecata pe fostul sot. Motivul invocat de prezentatoarea TV

B1 B1,
Andreea Berecleanu l-a dat din nou in judecata pe fostul sot. Motivul invocat de prezentatoarea TV

Andreea Berecleanu traieste o poveste de dragoste frumoasa alaturi demedicul Constantin Stan, dupa ce a divortat, in urma cu sapte ani, de Andrei Zaharescu, tatal celor doi copii ai sai. Vedeta si. continuă pe B1

Romania, chemata din nou in judecata la ICSID: 15 companii straine reclama nerespectarea Cartei Energiei

Litigiul arbitral a fost initiat de 44 de Reclamanti care au dezvoltat in Romania proiecte in domeniul energiei regenerabile: 15 companii din Italia, Grecia, Luxemburg, Germania, Turcia, Republica Ceha si Cipru, un fond de private equity si 28 de persoane de cetatenie greaca, italiana si ceha.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu, din nou impreuna? Ce a declarat acum fostul milionar

Irinel Columbeanu a acceptat celebra provocare din emisiunea lui Catalin Maruta, de la PRO TV, Spui tot sau iti ia gura foc?. Fostul milionar a fost pus in fata unor intrebari de-a dreptul iuti. Desi a refuzat ca majoritatea sa fie citite, preferand sa manance picant, a dorit ca doua sa fie citite. Una dintre .

Vicepremierul Raluca Turcan ii cere din nou managerului Spitalului Judetean Sibiu sa demisioneze: Cu actualul management al Lilianei Coldea, sistemul sanitar din Sibiu va avea mult de suferit

Vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut, din nou, luni, demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu, Liliana Coldea, din cauza deficientelor constatate in activitatea sa, precizand ca directorul unitatii medicale.

Raluca Turcan ii cere din nou demisia managerului Spitalului Judetean Sibiu: Este inacceptabil ca munca medicilor buni sa fie compromisa

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat luni ca este inacceptabil ca sanatatea si viata pacientilor sa fie puse in pericol din cauza deficientelor de management de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si cere din nou demisia directorului Liliana Coldea.

Coronavirus in lume: Boris Johnson a intrat din nou in autoizolare

Boris Johnson este din nou in autoizolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane, din nou optimiste in privinta vaccinului impotriva Covid-19

Pietele europene au crescut usor vineri, investitorii din regiune fiind din nou optimisti cu privire la viitorul vaccin impotriva Covid-19.

Presedintele asociatiei Colectiv: Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi Supravietuitori: Cata vreme acest dosar este musamalizat, nimic nu va fi bine Tot coruptia i-a incendiat si pe ei

Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi. De ce se intampla asta? Simplu, pentru ca toti cred ca la Colectiv a fost o intamplare nefericita. Nu, domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei voastre. Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul, este reactia lui Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv, dupa incendiul de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care 10 pacienti au murit, iar alte 7 persoane - intre care un medic - au fost ranite. Mihai Grecea, supravietuitor din Colectiv, a reactionat si el, cerand demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in timp ce o alta tanara ranita in Colectiv someaza autoritatile sa ii transfere in strainatate pe ranitii din Neamt care au arsuri grave. Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica.

Rata de infectare in Bucuresti trece din nou de 5. Sibiul se apropie de 8 Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus a trecut din nou de 5 in Capitala, in vreme ce judetul Sibiu se apropie de 8, iar Clujul a ajuns la 7,3.

Retelele 5G, din nou motiv de disputa: Guvernul nemultumeste pe toata lumea cu acest proiect

Internetul e plin de conspiratii legate de 5G si evident ca Romania o parte din ea) nu avea cum sa nu se alinieze cu acest trend. Acum, Guvernul a reusit din nou sa incinga spiritele, iar.

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )