Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989. Prezentatoarea de la Antena 1 avea doar 15 ani

Playtech Playtech,
Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989. Prezentatoarea de la Antena 1 avea doar 15 ani

Ca multi dintre noi, vedetele micului ecran, incearca sa-si aduca aminte unde si ce faceau in momentul declansarii evenimentelor din decembrie 1989. Printre acestea se numara si vedeta Observatorului Antena 1, Andreea Berecleanu. Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989 Recent, intr-un interviu acordat celor de la UNICA, Andreea a dat un interviu dupa . continuă pe Playtech

Peste 40 de platani au fost plantati in Braila, in memoria eroilor martiri cazuti in Revolutia din 1989

O actiune de plantare a 46 de platani, in memoria celor 46 de eroi martiri cazuti la Braila in Revolutia din 1989, a avut loc vineri, in Parcul Monument din municipiul Braila, transmite Agerpres. Aceasta.

Parlamentul European adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania

Parlamentul European adopta, joi, o rezolutie despre Revolutia din Romania, pentru a marca implinirea a 30 de ani de la evenimentele care au dus la moartea a 1. 142 persoane si ranirea a peste trei mii.

indoielile si argumentele unui militar de cariera despre Revolutia din Decembrie 1989: Chiar o fi fost spontana revolta?

Pentru un militar de cariera, care conduce acum Cultul Eroilor din Constanta, Revolutia din Decembrie 1989 nu merita decat titulatura de Evenimentele din Decembrie 1989.

Marcel Velea, iesire-soc cu privire la Revolutia din 1989: Cer scuze pentru greselile unor indivizi care n-au facut cinste MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, isi cere scuze, in numele politistilor onesti si patrioti din institutia pe care o conduce, pentru greselile facute de unii indivizi, care nu au facut cinste, de-a lungul timpului, acestui minister, inclusiv in Revolutia din Decembrie 1989.

De ce Revolutia din 1989 ar fi inceput la Iasi si nu la Timisoara?

Pe data de 16 decembrie 1989 a izbucnit un protest in Timisoara, ca raspuns la incercarea guvernului de a-l evacua pe pastorul reformat Laszlo T337;kes.

Orban acuza ca numai vinovatii vor sa ascunda adevarul privind Revolutia din 1989

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la evenimentul organizat cu prilejul implinirii a 30 d.

Stirile ProTV: Cum s-au transformat institutiile statului in cei 30 de ani de la Revolutia din 1989

Dupa abdicarea fortata a regelui Mihai, in 30 decembrie 1947, s-a instaurat Republica Populara Romania, dupa model sovietic, pana in 1965, cand titulatura tarii a fost schimbata in Republica Socialista Romania, unde forta conducatoare a intregii societati a fost Partidul Comunist Roman.

Adrian Nastase explica ce s-a intamplat la Revolutia din 1989

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, atacul asupra lui Gelu Voican Voiculescu.

Elena Udrea, marturisiri emotionante la Teo Show. De cand s-a nascut Eva, plang saptamanal!

Elena Udrea a facut marturisiri emotionante la Teo Show, unde a mers alaturi de iubitul ei, Adrian Alexandrov si de fiica lor, Eva. Fostul ministru al Turismului a spus ca viata i s-a schimbat radical dupa ce a nascut si ca de atunci plange foarte des. Elena Udrea: Nasterea Evei m-a schimbat Fostul ministru al .

Andreea Berecleanu, GOALA iN CADA! Iata IMAGINILE INTERZISE MINORILOR cu cea mai frumoasa prezentatoare din Romania (GALERIE FOTO)

Andreea Berecleanu, una din cele mai indragite prezentatoare din Romania, le-a facut fanilor ei un cadou inedit, chiar in pragul sarbatorilor de iarna. VEZI AICI GALERIA FOTO Ajunsa la 44 de ani, frumoasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )