Libnet.ro
UNICEF

18:15

indoielile si argumentele unui militar de cariera despre Revolutia din Decembrie 1989: Chiar o fi fost spontana revolta?

Adevărul Adevărul,
indoielile si argumentele unui militar de cariera despre Revolutia din Decembrie 1989: Chiar o fi fost spontana revolta?

Pentru un militar de cariera, care conduce acum Cultul Eroilor din Constanta, Revolutia din Decembrie 1989 nu merita decat titulatura de Evenimentele din Decembrie 1989. continuă pe Adevărul

Parlamentul European adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania

Parlamentul European adopta, joi, o rezolutie despre Revolutia din Romania, pentru a marca implinirea a 30 de ani de la evenimentele care au dus la moartea a 1. 142 persoane si ranirea a peste trei mii.

Miniserie documentara despre Revolutia din 1989, la History

O miniserie documentara despre Revolutia din 1989, care aduce in prim-plan marturiile a sase partici.

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din Romania, in Parlamentul European Eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie

Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Joi, europarlamentarii vor adopta si o Rezolutie.

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie.

Cine era Leontina Banciu, prima femeie impuscata la revolutia din 1989. Daca nu ajungeam acasa, poate ca imi mureau si copiii!

Povestea Leontinei Banciu, primul om ucis la Revolutie. Sotul ei a povestit cu lux de amanunte cum a decurs ziua tragica ce le-a adus in cele din urma libertatea pe care au visat-o ani de zile. Ce s-a intamplat cu trupul ei? Povestea Leontinei Banciu, prima femeie impuscata la Revolutie Sotii Banciu au plecat de .

Simona Halep, despre zvonurile din ultima perioada: Este deranjant! Ce spune despre data nuntii cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. Ulterior, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, interviu in care a discutat despre viata sa personala si despre zvonurile din ultima vreme. Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc Simona Halep nu a adus niciodata in prim-plan viata sa persoana, .

Lectia despre comunism si Revolutia din decembrie 89 a unei invatatoare pentru elevii sai. Si nu puteati merge in vacanta in Grecia?

O invatatoare din Slatina, premiata in acest an cu titlul Creator in educatie pentru metodele inovative folosite la clasa, le-a predat elevilor sai o altfel de lectie despre Revolutia din 1989 si regimul comunist.

Cand va fi lansat primul album de benzi desenate despre Revolutia romana

Primul album de benzi desenate despre decembrie 1989 publicat in Romania va fi lansat pe 22 decembri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )