Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Chitu, aur pentru Romania la judo! Medalia conteaza pentru Jocurile Europene si Campionatul European

Adevărul Adevărul,
Andreea Chitu, aur pentru Romania la judo! Medalia conteaza pentru Jocurile Europene si Campionatul European

Andreea Stefania Chitu a adus a zecea medalie Romaniei la Jocurile Europene de la Baku. Judoka de 27 de ani a castigat aurul dupa ce a invins-o in finala categoriei de 52 de kilograme pe frantuzoaica Anabelle Euranie, vicecampioana mondiala. continuă pe Adevărul

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, campioana europeana la judo

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku.

UPDATE. Jocuri Europene Baku: Branza a adus primul AUR pentru Romania. Bronz pentru Gherman

Ana Maria Branza este prima reprezentanta a Romaniei care castiga medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. Romanca a invins-o, cu scorul de 15-11, pe Iana Zvereva din Rusia, in finala probei de spada.

Prima medalie de aur pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Branza, victorioasa la spada

10 - Ana Maria Branza a castigat medalia de aur in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11. 30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit.

Jocurile Europene: Andreea Chitu, medalie de aur la judo

Sportiva Andreea Chitu a obtinut, joi seara, medalia de aur la categoria 52 de kilograme in intrecerea de Judo la Jocurile Europene gazduite de Baku.

Jocurile Europene de la Baku: Andreea Chitu, medaliata cu aur la judo, categoria 52 kg

Judoka Andreea Chitu a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku la categoria 52 kg dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Annabelle Euranie. Andreea Chitu a intrat direct in optimile de finala,.

Jocuri Europene Baku: Andreea Chitu si-a asigurat argintul. Urmeaza lupta pentru aur

Andreea Chitu s-a calificat in finala probei de judo, la 52 kilograme, in cadrul Jocurilor Europene de la Baku. Romanca va incheia competitia cel putin cu medalia de argint.

Judoka Andreea Chitu: Baku a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Judoka Andreea Chitu, medaliata cu aur, joi, la categoria 52 kg, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), a declarat ca aceasta competitie a fost un mic test inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeir.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene: MCV pentru Romania va fi pastrat mai ales ca exista un sprijin din partea opiniei publice

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi mentinut, mai ales ca, potrivit sondajelor, exista un sprijin foarte.

Campania Doneaza Rosu pentru Romania a castigat aurul la festivalul Cannes Lions

Campania Observator si Geometry Global Doneaza rosu pentru Romania a mai luat un premiu: aurul la festivalul Cannes Lions. Campania Observator a prezentat povestile donatorilor si ale celor care traiesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )