Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca a disparut de la Stirile PRO TV. Ce s-a intamplat acum

Playtech Playtech,
Andreea Esca a disparut de la Stirile PRO TV. Ce s-a intamplat acum

In ziua in care copii Andreei Esca au fost la analize, prezentatoarea nu a mai aparut la jurnal. Ce face acum stirista. Ce s-a intamplat acum. Andreea Esca a disparut de la stiri Dupa ce, ieri-dimineata, Andreea Esca si-a programat cei doi copii la mai multe analize medicale, prezentatoarea stirilor de la Pro TV nu . continuă pe Playtech

Mircea Badea a prezentat imaginea cu Andreea Esca ce starneste controverse: Ce? Nu face pe moarta in papusoi

Realizatorul emisiunii in gura presei a ras de prezentatoarea stirilor de la Pro TV. Mircea Badea a prezentat o imagine cu Andreea Esca prin care jurnalista a starnit si zambete, dar si.

Andreea Esca, din nou la spital. Decizia luata in aceasta dimineata! Nu a mai vrut sa astepte

Andreea Esca nu a uitat prin ce a trecut, acum aproximativ o luna, cand a fost infectata cu noul coronavirus. Aceasta il uase de la sotul ei, pe nume Alexandre Eram. Cel putin, asa a precizat vedeta, si nicidecum de la acea controversata petrecere la care a participat. Andreea Esca, din nou la spital Astfel .

Selly a facut din nou accident. Ce s-a intamplat acum cu bolidul de 70.000 de euro

Selly, unul din cei mai in voga vloggeri, pare-se ca are mare ghinion cand vine vorba de masini. Vedeta Youtube-ului a fost surprinsa recent undeva in apropierea Bucurestiului cu bolidul de cateva zecei de mii de euro lovit, din nou. Bolid de 70. 000 de euro lovit din nou Anul trecut Selly isi anunta fanii ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )