Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Badea a prezentat imaginea cu Andreea Esca ce starneste controverse: Ce? Nu face pe moarta in papusoi

B1 B1,
Mircea Badea a prezentat imaginea cu Andreea Esca ce starneste controverse: Ce? Nu face pe moarta in papusoi

Realizatorul emisiunii in gura presei a ras de prezentatoarea stirilor de la Pro TV. Mircea Badea a prezentat o imagine cu Andreea Esca prin care jurnalista a starnit si zambete, dar si. continuă pe B1

Ce face Tudor Chirila acum, dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa de PRO TV. Andreea Esca l-a dat de gol

Asa cum va relatam ieri, conform unei postari pe Instagram, Tudor Chirila, alaturi de Andreea Esca s-ar afla imareuna intr-o zona mirifca din Romania, la Porumbacu de Sus. Conform ultimelor informatii Andreea Esca se afla in respectiva locatie alaturi de familie, de cei doi copii si de sot. Tudor Chirila joaca table cu fiul Andreei .

Cum a surprins-o Tudor Chirila pe Andreea Esca, acum cateva minute. Artistul a recunoscut ca a fost indragostit de stirista de la PRO TV

Tudor Chirila este recunoscut pentru non-conformismul sau dar si pentru cuceririle pe care le-a facut de-a lungul timpului, printre ele numarandu-se si celebra Andreea Raicu, dar la un mment dat a socat printr-o afirmatie facuta public. Tudor Chirila fotograful Andreei Esca Daca va intrebati ce mai face in vreme de pandemie, Tudor Chirila, va spunem .

Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep. Cum spera prezentatorul tv sa castige ceva

Asa cum, de curand, va relatam aici, Mircea Badea Mircea Badea este recunoscut pentru micile sale escapade, cand vine vorba de pariurile sportive. Se pare insa ca are noroc castgand sume frumusle la pariurile sportive. Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep Zilele acestea are locturneul WTA de la Praga, turneu .

Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

Realizatorul de la emisiunea in gura presei si-a expus opinia personala in legatura cu principala sursa de infectare cu noul coronavirus de la romani. Mircea Badea spune ca, deocamdata, un lucru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )