Libnet.ro
UNICEF

19:00

Andreea Esca, in doliu! A murit una dintre cele mai dragi persoane. Mi-a fost alaturi in toate etapele vietii

Antena3 Antena3,
Andreea Esca, in doliu! A murit una dintre cele mai dragi persoane. Mi-a fost alaturi in toate etapele vietii

Andreea Esca este in doliu. Cu mare durere in suflet va anunt incetarea din viata a minunatei mele profesoare de limba engleza, Tatiana Ivanovici . Tatiana ne-a fost multora nu numai un dascal ,cum as. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Suicidul, epidemia silentioasa care macina una dintre cele mai bogate tari ale lumii

Noua Zeelanda este tara dezvoltata cu cea mai mare rata de sinucideri in randul tinerilor, arata ultimele date oficiale citate de The Guardian. 606 tineri s-au sinucis doar in ultimul.

Pariu de 40 mil. euro in provincie: un nou proiect imobiliar rasare in Iasi, intr-una dintre cele mai ravnite zone din oras. Ce este si cum va arata ansamblul mixt HIpark

Piata imobiliara din provincie traverseaza o perioada favorabila investitiilor, iar acest lucru este resimtit si in cazul noilor jucatori, care au preferat sa astepte momentul oportun pentru a demara planurile ambitioase.

Andreea Esca, iN DOLIU! A murit cea care i-a fost mentor, prieten si confident(FOTO)

Andreea Esca a postat pe Facebook un mesaj emotionant in care deplange pierderea profesoarei sale de engleza, Tatiana Ivanovici. Femeia a fost nu numai un dascal, ci si mentor, prieten,.

Plang pariorii: socul serii in Europa in Franta - Luxemburg. Una dintre cele mai mari surprize din preliminarii

Vicecampioana europeana a venit la Toulouse la trei zile dupa ce a zdrobit Olanda, la Paris, cu 4-0. Ceea ce s-a intamplat insa contra codasa grupei a fost cu adevarat neasteptat.

Dispare unul dintre cele mai mari combinatedin Romania: Activitatea se muta in Turcia!

Combinatul siderurgic din Otelu Rosu, judetul Caras-Severin, ar urma sa fie vandut de catre firma Mechel unei companii turcesti, cu 19 milioane de euro, iar intreaga activitate a otelariei va fi.

Business report: Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din Romania. Din cauza utilitatilor scumpe, va fi mutat in Turcia; Scenarii de cosmar pentru pensiile private. Cat va incasa un roman la pensie daca va scadea contributia la Pilonul

O noua lovitura pentru banci. Ar putea fi afectati datornicii. Guvernul loveste bancile pe. Ce se va intampla cu economia dupa cresterea peste asteptari din prima jumatate a anului. PIB-ul a crescut peste.

FOTO Unde se afla Valea Horoabei, unul dintre cele mai frumoase trasee nemarcate din Muntii Bucegi

Cine a mai fost pe Valea Horoabei din Muntii Bucegi stie ca zona este o oaza de liniste in mijlocul naturii. Este un colt de rai inca neatins de mana omului, declarat monument al naturii.

Doliu in familia Andreei Berecleanu! Prezentatoarea tv a pierdut cel mai drag om (FOTO)

Toamna incepe cu multa suferinta pentru Andreea Berecleanu. Una dintre cele mai dragi persoane din viata prezentatoarei tv s-a stins din viata. intr-o zi de aproape toamna, a ales sa plece.

Andreea Esca a recunoscut. Ce meserie nu ar putea sa faca. N-am rabdare!

De 22 de ani se afla la pupitrul stirilor, insa Andreea Esca recunoaste ca niciodata nu ar reusi sa faca reportaje-documentar, materiale pe care unii colegi de ai ei le realizeaza cu brio. Andreea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )