Libnet.ro
UNICEF

09:00

Andreea Esca SOCHEAZA: Mi-a fost extrem de frica sa ma duc cu Andra...

B1 B1,
Andreea Esca SOCHEAZA: Mi-a fost extrem de frica sa ma duc cu Andra...

Andreea Esca a vorbit recent intr-un interviu despre momentul in care a fost cea mai speriata in cariera sa. De asemenea, prezentatoarea de stiri a sustinut ca este mai rau sa nu incerci decat sa te faci p. continuă pe B1

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Adevarul despre modul in care Andreea Esca si-a agatat iubitul: El era implicat intr-o alta relatie si...

Andreea Esca si Alexandre Eram formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondena, insa putini stiu ca celebra prezentatoare tv a facut eforturi foarte mari pentru a-l cuceri pe cel care ii este.

Caru` cu vedete:Iulia Vntur s-a despartit de Salman Khan! Ce mesaj a transmis vedeta; Andreea Esca, reactie surprinzatoare la decizia CCR. E prima oara cnd face asa ceva!; Fosta sotie a lui Sylvester Stallone este nsarcinata la 54 de ani

De ce nu s-a casatorit niciodata Marian Ralea si nu a devenit tata. Marian Ralea, in varsta de 60 de ani, a dezvaluit care a fost motivul pentru care nu s-a casatorit niciodata. Surpriza de proportii in cazul lui Dani Mocanu. Dupa ce, in urma cu ceva timp, manelistul a depus o sesizare cu privire la probele din dosarul care il vizeaza, controversatul artist a primit.

BOMBA anului: Andreea Esca se implica in POLITICA! Revolutiile se fac de DURERE!

Reactie surprinzatoare a Andreei Esca, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) in cazul Kovesi. Jurnalista a evitat de-a lungul carierei sa se pozitioneze fata de chestiunile politice, asa ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )