Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul despre modul in care Andreea Esca si-a agatat iubitul: El era implicat intr-o alta relatie si...

B1 B1,
Adevarul despre modul in care Andreea Esca si-a agatat iubitul: El era implicat intr-o alta relatie si...

Andreea Esca si Alexandre Eram formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondena, insa putini stiu ca celebra prezentatoare tv a facut eforturi foarte mari pentru a-l cuceri pe cel care ii este. continuă pe B1

Andreea Esca a spus ADEVARUL despre ce se intampla acum cu casnicia sa: Relatia OFICIALA... Fanii au ramas pur si simplu inmarmuriti! (FOTO)

Andreea Esca si sotul au implinit 18 ani de relatie, iar vedeta de la PRO TVnu s-a abtinut sa impartaseasca fericirea cu fanii sai. Se vede clar cei doiau parte de o casnicie.

Andreea Esca, iubita unei celebre vedete din Romania: Detalii intime ies la iveala!

Andreea Esca are o casnicie solida si o familie extren de frumoasa. indragita prezentatoare tv a vorbit insa despre marea ei iubire din adolescenta. Este vorba despre un fost coleg de liceu, al carui tata.

Andreea Esca, probleme grave cu legea: Cand m-a oprit Politia...

Andreea Esca a dezvaluit ca, in trecut, a avut probleme cu politistii de la Rutiera. Asta pentru ca acestia nu o puteau gasi sub numele de Andreea Esca. Cand m-a oprit odata un polisist si nu m.

Elena Udrea, adevarul despre sarcina. Cand ar urma sa nasca

Fosta sefa a cancelariei prezidentiale a lui Traian Basescu dezvaluie, pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, care este momentul in care ar urma sa nasca. Vorbeste in acelasi timp si despre pierderea.

ADEVARUL despre vizita lui Liviu Dragnea in Elvetia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit miercuri, 30 mai, cu Dominique de Buman, presedintele Consiliului National elvetian, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Elvetia, i.

Vanatorii de OZN-uri sustin ca au o noua dovada ca ni se ascunde adevarul despre extraterestrii

Cei care cred in faptul ca oamenii au luat deja contact cu forme de viata extraterestre sunt neobositi in cautarea de dovezi care sa sustina teoria. Cea mai noua dovada este o imagine surprinsa de.

Gabriela Cristea, adevarul despre relatia cu sotul ei

Gabriela Cristea se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru premiera emisiunii Te iubesc de nu te vezi, cel mai asteptat dating-show al momentului care va incepe astazi, de la ora 18. 45, la.

Ce spune psihologul despre profesorul care si-a sarutat pasional eleva in clasa: Nu este doar un sarut, ci initierea unui act sexual

Semnal de alarma dupa imaginile socante in care un profesor saruta o eleva in fata clasei. Efectele psiho-emotionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmatiei nu este izolat,.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

Academia SRI, anunt IMPORTANT despre ancheta care l-a vizat pe Teodorovici

Rectorul Academiei Nationale de Informatii a anuntat ca ancheta cu privire la ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, este in curs. Adrian Ivan, rectorul cademiei SRI, a vorbit, luni, despre conditiile de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )