Libnet.ro
UNICEF

09:00

Andreea Mantea, Inna si Luciu, in topul celor mai sexy sani din lume! (FOTO)

B1 B1,
Andreea Mantea, Inna si Luciu, in topul celor mai sexy sani din lume! (FOTO)

S-a intocmit topul celor mai sexy sani din lume. Potrivit cenglezilor de la AskForFun, in primele 25 de super-busturi sunt si trei romance: Andreea Mantea, Inna, Mihaela Radulescu si Nicoleta. continuă pe B1

Anca Pop, alaturi de Lady Gaga si Katy Perry in topul celor mai difuzate artiste din Japonia

Anca Pop se bucura de mare succes in Japonia, tara unde a locuit si a concertat ani la rand. Artista din Romania a sustinut recent un turneu in sase orase din Tara Soarelui Rasare, in fata a peste 10. 000 de oameni, in Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara si Kobe.

Zona din Romania care ocupa locul cinci in topul celor mai performante regiuni din Europa

Regiunea de Nord-Vest a Romaniei ocupa locul cinci in clasamentul celor mai performante regiuni sau orase din Europa, iar Bucuresti detine pozitia 16 din 20 in clasamentul realizat de Milken.

Topul celor mai importante inventii ale secolului XX care au schimbat lumea

Secolul XX este cea mai remarcabila perioada din istoria omenirii din punct de vedere al inventiilor care au schimbat lumea.

Sapte orase din Romania in topul celor in care se poate trai cu mai putin de 700 de euro pe luna FOTO

Daca va ganditi sa parasiti orasul in care locuiti si trebuie sa luati in considerare mai multi factori printre care oportunitatile de joburi, cultura, nivelul economic, dar si cheltuielile de baza, publicatia britanica Business Insider a intocmit un top al oraselor din Europa in care se poate trai decent cu mai putin de 700 de euro pe luna. Dintre cele 26 de orase europene, sapte sunt din Romania.

Romania ocupa 2 pozitii intr-un top al celor mai performante orase si regiuni

Romania apare de doua ori in primele 20 de pozitii ale unui top realizat de Institutul Milken in ceea ce priveste cele mai performante regiuni si orase din Europa, ce a avut in vedere mai multi indici, respectiv crearea locurilor de munca, castigurile.

Playtech a realizat, de 1 Decembrie, un top al celor mai ilustri inventatori romani

Cei mai mari oameni de stiinta care au radacini romanesti au fost stransi intr-un top al inventatorilor de catre Playtech. ro. Printre acestia sunt Henri Coanda, Traian Vuia, Petrache Poenaru si Ana Aslan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )