Libnet.ro
UNICEF

14:30

Andreea Mantea, lovitura TERIBILA pentru Bianca Dragusanu: A jucat la dublu si a castigat!

B1 B1,
Andreea Mantea, lovitura TERIBILA pentru Bianca Dragusanu: A jucat la dublu si a castigat!

Lovitura in lumea mondena! Andreea Mantea va incasa un salariu de doua ori mai mare decat cel pe care Bianca Dragusanu l-a primit pentru prezentarea emisiunii Te vreau langa mine. Bianca a venit la. continuă pe B1

LOVITURA TERIBILA pentru Andreea Esca! A suferit un CUMPLIT ACCIDENT! Este vorba chiar despre... (FOTO)

Mario Fresh s-a accidentat destul de grav chiar in vacanta. Iubitul Alexiei Eram s-a jucat fotbal cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei, care a consumat prea mult alcool, l-a lovit foarte tare. Artistul s-a.

CUTREMUR monden! Bianca Dragusanu, BATUTA CRUNT de ANDREEA MANTEA! Victor Slav a ramas FARA CUVINTE! Nimeni nu se astepta la asta

Lovitura in lumea mondena! Andreea Mantea va incasa un salariu de doua ori mai mare decat cel pe care Bianca Dragusanu l-a primit pentru prezentarea emisiunii Te vreau langa mine. Bianca a venit la.

Bomba MONDENA! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Decizia radicala care socheaza Romania! Din pacate, e ADEVARAT! VICTOR SLAV este in stare de SOC

Bianca Dragusanu a luat o decizie radicala dupa ce a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Pentru a trece cu bine peste aceste probleme, vedeta a decis.

Ce salariu are Andreea Mantea, dupa ce i-a luat locul Biancai Dragusanu. Castiga mult mai mult decat blonda

Andreea Mantea i-a luat locul Biancai Dragusanu si va fi noua prezentatoare a show-ului matrimonial prezentat pana nu demult de blondina. Daca salariul Biancai Dragusanu a fost un subiect intens dezbatut in.

Andreea Mantea a primit inca o emisiune dupa plecarea de la WOWBiz

Dupa ce WOWBiz a fost scos din grila Kanal D, Andreea Mantea a primit nu doar postul de prezentatoare a emisiunii Te vreau langa mine, in locul Biancai Dragusanu, ci inca un proiect. Iata despre ce este vorba.

ADEVARUL despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. incepe LUPTA pentru BANI!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit acum aproape trei luni si, chiar daca nu au stabilit inca un program de vizita sau o pensie alimentara, isi impart cheltuielile. Bianca si Victor au o.

Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D

Bianca Dragusanu a anuntat ca nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D pentru ca vrea sa dedice mai mult timp fiicei sale si propriilor afaceri. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, noteaza.

Andreea Mantea va prezenta inca o emisiune la Kanal D: ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi sa se inscrie la casting

Prezentatoarea Kanal D Andreea Mantea 31 de ani) revine pe micile ecrane, odata cu debutul unui nou sezon al emisiunii Se striga darul!, alaturi de Mihai Mitoseru.

Salariul urias pe care il incaseaza Victor Slav la TV. Ce pensie alimentara va cere Bianca Dragusanu?

Au trecut trei luni deja de la despartirea rasunatoare dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Daca, la inceput relatia dintre cei doi parinti a fost una extrem de stransa si de apropiata, cei doi.

COSMAR in showbizul romanesc! BIANCA DRAGUSANU, la un pas sa fie rapita! VICTOR SLAV e in stare de soc! APEL DISPERAT

Tristan Tatea ofierit detalii incendiare despe relatia cu Biancai Dragusanu. El a povestit despre vacanta petrecuta impreuna pe Costa de Azur. Milionarul a recunoscut ca celebrul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )