Libnet.ro
UNICEF

09:45

ADEVARUL despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. incepe LUPTA pentru BANI!

B1 B1,
ADEVARUL despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. incepe LUPTA pentru BANI!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit acum aproape trei luni si, chiar daca nu au stabilit inca un program de vizita sau o pensie alimentara, isi impart cheltuielile. Bianca si Victor au o. continuă pe B1

Sa fie adevarat? Care ar fi adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit in urma cu 18 ani, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita acestora, Alexia, iar apoi a urmat un baietel, Aris. Rec.

Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

Andreea Marin este cunoscuta drept una dintre vedetele care pastreaza o mare discretie in privinta vietii personale. De curand insa, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Adrian.

Adevarul despre relatia de dragoste dintre Ion Dolanescu si regretata Ionela Prodan: Amanunte TERIBILE ies la iveala...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au trait in secret o poveste de dragoste, sustin mai multe voci. Surse din preajma celor doi cantareti, mai precis din ansamblul de dans care ii insotea la spectacole, au.

Salariul urias pe care il incaseaza Victor Slav la TV. Ce pensie alimentara va cere Bianca Dragusanu?

Au trecut trei luni deja de la despartirea rasunatoare dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Daca, la inceput relatia dintre cei doi parinti a fost una extrem de stransa si de apropiata, cei doi.

Bomba MONDENA! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Decizia radicala care socheaza Romania! Din pacate, e ADEVARAT! VICTOR SLAV este in stare de SOC

Bianca Dragusanu a luat o decizie radicala dupa ce a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Pentru a trece cu bine peste aceste probleme, vedeta a decis.

CUTREMUR monden! Bianca Dragusanu, BATUTA CRUNT de ANDREEA MANTEA! Victor Slav a ramas FARA CUVINTE! Nimeni nu se astepta la asta

Lovitura in lumea mondena! Andreea Mantea va incasa un salariu de doua ori mai mare decat cel pe care Bianca Dragusanu l-a primit pentru prezentarea emisiunii Te vreau langa mine. Bianca a venit la.

Bianca Dragusanu, din nou in centrul atentiei! Ce face vedeta dupa ce si-a PIERDUT emisiunea. E vorba despre... (FOTO)

Bianca Dragusanu nu pare sa fie suparata ca a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Vedeta, care s-a despartit recent de englezul Tristan Tate, se.

Greseala de NEIERTAT pentru care Bianca Dragusanu a fost DATA AFARA de la Kanal D

Bianca Dragusanu a anuntat ca nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D pentru ca vrea sa dedice mai mult timp fiicei sale si propriilor afaceri. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, noteaza.

Adevarul despre Andreea Mantea. Cum a ajuns sa-i ia locul Biancai Dragusanu si cu ce femeie s-a batut pentru el!

Ea este vedeta cu care s-a luptat Andreea Mantea pentru postul Biancai Dragusanu. Citeste mai mult pe.

Uluitor! FUEGO a recunoscut TOT despre relatia cu IRINA LOGHIN! Zvonurile s-au ADEVERIT! E mai mult decat credeau FANII

Indragitul cantaret Fuego a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia puternica dintre el si marea legenda a muzicii populare romanesti Irina Loghin. Artistul a povestit ca a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )