Libnet.ro
UNICEF

16:30

Andreea Marin a ajuns din nou la detoxifiere. Iata ce mananca de aceasta data!

ADPM ADPM,
Andreea Marin a ajuns din nou la detoxifiere. Iata ce mananca de aceasta data!

Andreea Marin se afla zilele acestea intr-un centru de detoxifiere din apropiere de Brasov. Vedeta urmeaza un regim strict, axat doar pe alimente de provenienta vegetala. Iata ce mananca. continuă pe ADPM

Andreea Marin i-a surprins pe toti cu mesajul sau: Sigur, puteti rade de mine (FOTO)

Andreea Marin urmeaza un program strict de detoxifiere si sport dupa ce s-a delectat cu bunatati de sarbatori. Fosta prezentatoare tv a pus deja primele fotografii si a explicat cat de greu este acest.

Gata! Cand divorteaza Andreea Marin!

Andreea Marin i-a intentat divort lui Tuncay Ozturk in luna octombrie a anului trecut, insa infatisarea de la tribunal nu a avut loc nici pana acum. Iata cand se vor intalni cei doi soti si cand sunt mari sanse sa se dezlege oficial casnicia lor.

Andreea Marin, SACRIFICII URIASE pentru FRUMUSETE! Vezi ce dieta INCREDIBILA urmeaza diva...

Andreea Marin e mai hotarata ca niciodata sa slabeasca, e atat de hotarata incat nici cele mai tentante dulciuri nu ii mai trezescinteresul. Dupa ce de sarbatori.

Andreea Marin, DIVORT CU GUST AMAR! Informatii TULBURATOARE dintre Tuncay si Zana! (FOTO)

Chiar daca pretinde ca isi doreste un divort departe de curiozitatea publicului, Andreea Marin nu s-a mai prezentat la notar si a mers cu divortul pana in instanta, informeaza.

Andreea Marin, vacanta de POVESTE alaturi de fiica sa. Unde a petrecut vedeta de Revelion si cati bani a scos din buzunar (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacanta ca in povesti, in Sicilia. Vedeta a decis ca dupa despartirea de Tuncay Ozturk sa treaca in Noul An alaturi de cea mai importanta fiinta din viata sa,.

Paris Hilton si Kim Kardashian, din nou prietene la catarama!

Dupa ani de zile in care au fost la cutite, Paris Hilton si Kim Kardashian s-au impacat in timpul Sarbatorilor de iarna. Prilejul a fost o petrecere de Craciun organizata de Kris Jenner si Kathy Hilton.

Stafia regimului Nastase bantuie din nou |OPINIE

Amenintarile voalate ale noilor ministri ne-au adus aminte multora de perioada Adrian Nastase. Atunci, PSD avea si presedintia prin saracul cinstit Ion Iliescu. Pana la urma, Nastase a ajuns la puscarie, iar Iliescu e chiar in fata ei. in acea vreme, erau totusi politicieni de un alt calibru. Nu-si imagina nimeni ca acei intangibili vor ajunge la inchisoare.

CHINA SOCHEAZA DIN NOU! Lanseaza trenuri de marfa DIRECTE catre Londra

China a lansat primele trenuri de marfa directe catre Londra. Distanta de aproape 13. 000 km urmeaza sa fie parcursa in 18 zile. Primul tren a plecat pe 1 ianuarie din Yiwu, din estul Chinei. Cu trei ani.

Cand am putea avea kartodrom (din nou) la Targoviste

Primaria Targoviste intentioneaza sa construiaca un Kartodrom in zona Poligon, langa Complexul Turistic de Natatie, destinat iubitorilor si practicantilor de Karting, din ce in ce mai multi in ultimii ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )