Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andreea Marin, SACRIFICII URIASE pentru FRUMUSETE! Vezi ce dieta INCREDIBILA urmeaza diva...

B1 B1,
Andreea Marin, SACRIFICII URIASE pentru FRUMUSETE! Vezi ce dieta INCREDIBILA urmeaza diva...

Andreea Marin e mai hotarata ca niciodata sa slabeasca, e atat de hotarata incat nici cele mai tentante dulciuri nu ii mai trezescinteresul. Dupa ce de sarbatori. continuă pe B1

Gata! Cand divorteaza Andreea Marin!

Andreea Marin i-a intentat divort lui Tuncay Ozturk in luna octombrie a anului trecut, insa infatisarea de la tribunal nu a avut loc nici pana acum. Iata cand se vor intalni cei doi soti si cand sunt mari sanse sa se dezlege oficial casnicia lor.

BOMBA zilei in showbiz: Andreea Marin si Stefan Banica, DIN NOU UN CUPLU. Motivul pentru care s-au prezentat la JUDECATOR

Andreea Marin si Stefan Banica vor merge, din nou, in fata judecatorilor ca si cuplu. Cei doi au fost chemati de Judecatoria Sectorului 3 in urma unei actiuni deschisa de Inspectoratul de Stat p.

Andreea Marin, DIVORT CU GUST AMAR! Informatii TULBURATOARE dintre Tuncay si Zana! (FOTO)

Chiar daca pretinde ca isi doreste un divort departe de curiozitatea publicului, Andreea Marin nu s-a mai prezentat la notar si a mers cu divortul pana in instanta, informeaza.

Andreea Marin, vacanta de POVESTE alaturi de fiica sa. Unde a petrecut vedeta de Revelion si cati bani a scos din buzunar (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacanta ca in povesti, in Sicilia. Vedeta a decis ca dupa despartirea de Tuncay Ozturk sa treaca in Noul An alaturi de cea mai importanta fiinta din viata sa,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )