Libnet.ro
UNICEF

07:15

ANDREEA MARIN, anunt incendiar despre IUBITUL TINEREL: Sustine ca de acum vor trece la URMATORUL NIVEL...

B1 B1,
ANDREEA MARIN, anunt incendiar despre IUBITUL TINEREL: Sustine ca de acum vor trece la URMATORUL NIVEL...

Andreea Marin traieste o minunata poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, si deja se pregateste sa treaca la urmatorul nivel. Am fost plecata in Malta acum cat. continuă pe B1

ANDREEA ESCA, anunt soc despre primul iubit cu care a facut dragoste: Mi s-a parut anormal sa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri incendiare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

ANDREEA ESCA, anunt BOMBA despre relatie: Cum a reactionat sotul...(FOTO)

Andreea Esca si sotul sau au aniversat 18 ani de la casatorie. Prezentatoarea a marcat recent acest eveniment intr-o fotografie pe Instagram. Astazi este majoratul relatiei oficiale, a scris Andreea Esca pe I.

Andreea Marin, despre casnicia cu Stefan Banica: Un singur lucru stiu sigur...

Andreea Marin, Zana televiziunii romanesti, a avut o viata plina de surprize. Divortata de trei ori, vedeta a vorbit in mai multe randuri despre linistea sufleteasca si reteta unei casnicii.

Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

Andreea Marin a povestit ce anume a motivat-o sa munceasca atat de mult, astfel incat sa devina omul de succes care este astazi. Vedeta a dat detalii nestiute despre momentele din copilarie care au maturizat-o.

Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

Produsele celebrului nutritionist, Gianluca Mech, devin tot mai populare, in randul vedetelor. Printre ele se numara si Andreea Marin, care, curioasa, asa cum o stim, a vizitat fabrica familiei sale din Italia si s-a declarat incantata de ce a descoperit.

Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital dupa ce s-a accidentat in timp ce se antrena la sala de fitness. O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii.

Ministrul de Finante, anunt MAJOR despre PENSII si SALARII. Ce se intampla de la 1 iulie

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit, joi seara, despre pensii si salarii. Oficialul a dat asigurari ca nu vor fi probleme in privinta platii acestora si a precizat ca pensiile se vor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2964 seconds )