Libnet.ro
UNICEF

20:30

Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

B1 B1,
Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

Andreea Marin a povestit ce anume a motivat-o sa munceasca atat de mult, astfel incat sa devina omul de succes care este astazi. Vedeta a dat detalii nestiute despre momentele din copilarie care au maturizat-o. continuă pe B1

Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost plecati, recent, intr-o vacanta in Malta, iar la intoarcere, vedeta a.

Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital dupa ce s-a accidentat in timp ce se antrena la sala de fitness. O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii.

Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

Produsele celebrului nutritionist, Gianluca Mech, devin tot mai populare, in randul vedetelor. Printre ele se numara si Andreea Marin, care, curioasa, asa cum o stim, a vizitat fabrica familiei sale din Italia si s-a declarat incantata de ce a descoperit.

imi inghesui lacrimile in coltul ochilor! Vestea trista a picat ca un trasnet: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant, impresionata fiind de povestea unui tanar de 20 de ani. Astfel, aceasta a scris despre Cristian, un baiat care a avut puterea sa se refaca d.

Informatii SOC: Adevarul despre violentele dintre Stefan Banica Jr. si fostele partenere Andreea Marin si Cristina Topescu...

Stefan Banica JR. a vorbit, intr-un interviu, despre lucrurile care il deranjeaza cel mai tare atunci cand vine vorba de articolele despre el dezbatute de presa, sustinand ca a fost foarte afectat atunci.

Anuntul care cutremura media. Andreea Esca, inlocuita de la pupitrul stirilor

Robotii vor inlocui, in viitorul apropiat, o parte din munca pe care o presteaza oamenii. Inclusiv stirile vor ajunge, in cativa ani, sa fie prezentate de catre roboti si sa o inlocuiasca poate si pe.

Andreea Esca, inlocuita de la pupitrul Stirilor Pro TV: Toate detaliile despre anuntul care cutremura media!

Oamenii de stiinta vorbesc tot mai des despre un viitor in care oamenii vor fi inlocuinti de catre roboti in toate activitatile si joburile atat de la cautare acum. Am putea avea astfel un scenariu in.

Ce se intampla cu romanii care isi cumpara masini la mana a doua: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

De duminica, cei care vor sa-si achizitioneze o masina second-hand, vor fi obligati sa anunte acest lucru in termen de 90 de zile de la data dobandirii vehiculului. Daca proprietarii masinilor la mana a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )