Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin si Catalin Botezatu, eleganti din cale-afara pentru Media Music Awards

ADPM ADPM,
Andreea Marin si Catalin Botezatu, eleganti din cale-afara pentru Media Music Awards

La editia din acest an a Media Music Awards vor participa, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, si vedete din showbiz ce vor veni special la Sibiu pentru a fi parte a prestigiosului eveniment. continuă pe ADPM

Pentru ce a muncit Andreea Raicu toata vara!

Andreea Raicu nu a avut timp de vacanta vara asta. Vedeta a muncit din greu la realizarea unei noi emisiuni, Mi-s de la tara, avand alaturi nume importante din showbiz-ul autohton, printre care Andreea Marin, Catalin Botezatu sau Dana Savuica.

Atacata dur, Andreea Marin ii da replica lui Stefan Banica pe Facebook!

Dupa ce Stefan Banica a insinuat intr-un interviu acordat pentru emisiunea Happy Hour de la PRO TV ca Andreea Marin a inceput relatia cu Tuncay Ozturk inainte de a intenta actele de divort, Andreea Marin ii da o replica dura printr-un post de pe pagina ei de Facebook. Continue reading .

Andreea Marin ii inchide gura lui Stefan Banica: Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine

Relatia lui Stefan Banica cu Lavinia Parva a incins spiritele intre cantaret si fosta sa sotie Andreea Marin. Cei doi au dat o serie de declaratii cu privire la acest subiect, insa Banica s-a declarat.

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Jr: A fost descoperit si nu a mai putut nega

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Junior, dupa ce a fost facuta publica relatia acestuia cu cantareata Lavinia Parva. Totodata, Andreea a dezvaluit ca Stefan Banica Junior nu a venit la.

Incredibila asemanare! Andreea Marin si Stefan Banica se iubesc acum cu sosiile celuilalt!

Intamplator sau nu, Andreea Marin si Stefan Banica si-au refacut viata alegandu-si parteneri mai tineri care le seamana foarte mult. Lavinia pare leita Zana Surprizelor, iar fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk seamana foarte mult cu artistul roman. Continue reading .

Caru' cu vedete: Andreea Marin catre Stefan Banica Jr.: Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine; Ratusca cea urata a ajuns o bomba sexy; Demi Moore si-a tras iubit batran si bogat

Michael Jackson avea un jurnal! Ce scria in el si ce isi dorea sa fie pentru publicul lui. Michael Jackson dorea sa ramana in memoria publicului nu in calitate de cantaret, ci in calitate de vedeta de cinema, potrivit unor note descoperite de curand in jurnalul secret al celebrului artist american. Vaduva lui Papan, actorul-amator din Eu cand vreau sa fluier, fluier, trimisa la cersit in Spania, impreuna cu fetita ei. Cand nimeni nu mai stia nimic de ei, membrii familiei actorului-detinut, mort de leucemie in 2011, fac dezvaluiri socante: vaduva lui Papan sustine ca a fost trimisa la cersit in Spania!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )